Karsu540 Sakarya adapazarı özel hastane sezeryan dogum ucretleri kordon baglatma yaktirma bilgisi olan yorum yapablrmi veya sorablcek olan doktoruna
MorKelebek54 Karsu540 ben sedat umura gidiuorum kendi klinigi var hadtaya çarşamba kontrolum var o zaman sorucam bende buyuk ihtimalle sezeryan olucam haftaya belli olcak kesin olarak
Ayliz010 Karsu540 medar burak hazine 22 diye biliyorum sezeryan sali gunu gidicem sorarm yazarm size kordon baglatma da sorucam bende baglaticam
hanlnim E2705 yaklaşık 6 hafta önce almıştım hamileliğimin başında zamn gelmiş demek ki. benim doğumuma kadar da artar belli ki
E2705 hanlnim doğrudur ben 2 hafta sonrası sezeryan için gün aldım sizin doğum ne zaman olacak nasipse ? İnşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi 💝💝
Karsu540 E2705 ben bilge metin mutlu gidiyorum ama blmiyorum kararsizjm ilk kez ozeldr yapicam kordon baglaticam cnku medsrda en iyi doktor kim acaba
Civciv54 Karsu540 en iyisi kim bilmiyorum ama Burak hazine için güzel şeyler söyleniyor. Ben bu hafta sonu için randevu bulamadım kendisine duygu diye bir doktordan aldım bakalım inş memnun kalırım.
E2705 Karsu540 diğer doktorları bilmiyorum Burak beyi bende Instagram da görüyorum hep ama ben Musa Beye gidiyorum ve çok memnunum en iyi doktor kim bilmiyorum ben sadece Musa beye gittim medar da başka doktora gitmedim 36 haftalık hamileyim 2 hafta sonra nasipse doğumum olacak çok memnunum kendisinden Karsu540
yzcdlr3 hanlnim bende Aslıhan Kal Kaymaz hanıma gidiyorum🙂 Sağlıcakla alın bebişinizi kucağınıza inşallah