Busracecen Hk1234 benimde aynı dediler 2 3 hafta önde normale engel olabilir dediler mi sana yada erken dogun merak ediyorum buğun gidecektim ama aksilik çıktı pazartesi gidicem
Nurglsari alyamm_33 bana öyle bişi demediker detaylıda baktılar gayet iyi demişlerdi kilosundan dolayı mı söylediler bunu
Nurglsari alyamm_33 anladım bebeklerde ilerleyen zamanlarda düzeliyo böyle şeyler umarım sorun çıkmaz iyi olur bebişiniz 🌸🌸❤️
Babymom98 Ys20 boyunu ölçemedim fl 51,1 yaziyor internetten baktım fl yi 7 yle carpacakmissin 35,7 cm ama bacak ve kollar 2 hafta geriden geliyor
Ys20 Babymom98 ciddi bı sıkıntı görse muhtemelen perinatolojiye yonlendirirlerdi, bence minyon bı bebeğin olcak cinsiyeti ne
Freshmommy Kutsal_koc bende öyleyim nar yemek ve sola yatmak kan akışını hızlandırıyormuş öğrendim aklınızda bulunsun sizinde
Ecekaplan goktugalpmom goktugalpmom Bağırsakta ki parlaklık kayboldu çok şükür yanılma olmuş yani detaylı da doktor hiç bı sıkıntı görmedi kendi doktorumuzda baktığın da yanılma olmuş dedi bazı ultrasyondan kaynaklanıyormuş 30+3 um suanda