Zafse Jasminegms ya canım benjm bebiste 27 e kadar herşeyi normaldi şimdi 30+3 teyiz 3 haftadır karın çevresinde gerilik gördüm diyo ve her hafta takip edicem dedi 30+3 te 1.390 Gr geldi :( sana bişey dedi mi canım
Kutsal_koc NerminAyla yaa şöyle ki bende direnç olduğu için kan akışı da az diye tansiyon durumu bebeğin yetersiz beslenme riskleri felan var ondan korkuyor eğer bir problem yokken zayıf olursa onda sorun olmaz demişti ama bilmiyorum tabi:(
Kutsal_koc NerminAyla inşallah🙏🏻tabiki bende randevu bulabilirsem perinatolojiye gideceğim tekrar umarım olumlu birşeyler duyarım buna çok ihtiyacım var stres insanın elinde dgeil maalesef sizde haberdar ederseniz sevinirim
Kutsal_koc Freshmommy yaa evet işte insan korkuyor elinde değil ki bana da risklerden bahsedince bebeğin hareketlerini 1 2 saat hissetmeden bile psikolojik men kötü oluyorum
Freshmommy Kutsal_koc bende öyleyim nar yemek ve sola yatmak kan akışını hızlandırıyormuş öğrendim aklınızda bulunsun sizinde
Rehdaveannesi Jasminegms benimki de erkek, ilk oğlum da 2900 doğdu 40 haftalıkken minyon ama bu seferki az