Çiçeklerim merhaba, eli şifalı bir teyzem var bana dedi ki göbeğin düşmüş onu düzeltelim birde sen her gün biraz saman ve 2 dal zakkum çiçeğini kaynat, ılıkken su buharına otur, rahmin temizlensin intihap varsa gitsin, deneyen var mı hiç bu buhara oturma işini. araştırdım biraz bazıları süt buharına bazısı maydanoz buharına oturmuş, işe yararmı acaba detsek olabilir misiniz? (2 kere tüp bebek transferi oldum ilki hiç tutmadı ikinci tuttu sonra kimyasal gebeliğe çevirdi)

Cnlll canım göbek düşmesi yaşayan biri olarak söylüyorum çok zor bulantı oluyor karnım çok şişiyor hastane de bu göbek düşmesi anlaşılmıyor şifacılar biliyor

Cnlll zakkum zehirli bi bitki böyle saçma sapan insanların laflarını mı dinliyosunuz hala 2024teyiz

NGold ben nasıl insan gibi sizlerin düşüncesini soruyorsam sizde İNSAN gibi cevap vermelisiniz, saçma sapan dediğiniz insan göbek düşmesini hiç bir doktor bulamadığı halde buldu ve beni kıvrandıran ağrıdan kurtardı, düşüncelerine önem verdiğimbir yakınım. siz saçma sapan düşünceleri okur geçersiniz takılmayın o halde hanımefendicim, ben geçmişte ki şifa reçetelerine inanan ve uygulayan ve faydasını gören bir yapıya sahibim siz ister uygular ister uygulamazsınız. hem doktor hem bitkisel şifalı otlarla doğru yolun bulunacağına inanıyorum

Nurem20 evet benimde midem ağrım ve bulantım çok fazlaydı 3 kere endoskopi oldum her seferinde başka şeyler söylediler, göbek düşmesini öğrenip tedavi olduktan sonra çok şükür hepsinden kurtuldum, tek sıkıntım var şuanda tekrarlaması :(

Cnlll göbek düşmesi belirtileri nelerdir öğrenebilir miyim

Yazmelegi_ mide bulantısı, tam iki gögüs kafasi kemiğimin bittiği yerin ortasında mide ağrısı gibi garip ağrı ve iştahsızlık vardı bende,

Cnlll buhara oturma işi nasıl oluyor. Leğene felan mı döküyorsun sıcak suyu. Çaydanlığa otırulmaz çünkü. Gelincik duasını bul kendine oku yada okut

Deletedmom_99 büyük tencerede kaynatıp kovaya dökücekmişim buharı hisedilcek ılıklıkta olmalıymış,
                bende bilmiyorum napsam var komşularım bu şekilde denemiş hamile kamışlar hem kasık çektirmişler hem bunu yapmışlar, tabiki biraz şifa bulucam inancı ile de ilgilidir eminim. ama bilmiyorum napıcam, bu çok kötü bir çaresizlik yaşamayan anlayamaz, Rabbim isteyene kolaylıkla nasip etsin şu üç yılda içmediğim ilaç kalmadı elimde ne var koca bir hiç, Şifa Rabbimden ben sadece vesile olacak kapı arıyorum diyeyim

Deletedmom_99 bu arada kasık çektirmeyide yaptırdım haftada 1 kere gidicem yapıcak, kasık bölgeme böyle yumurtalıklarıma eliyle masaj yapar gibi hareketler yaptı göbek deliğe doğru o kasık çektirme oluyormuş kantoran yağı kullandı masaj da,

Cnlll bende de yıllardır geçmeyen bulanti var hastaneye gidiyorum bisey çıkmıyor ondan sordm

Yazmelegi_ anladım baya zor bir durum belki de böyle bir durumunuz vardır etrafınız da anlayan biri varsa bir baksın isterseniz Rabbim elinin ehli insanlarla karşılaştırsın

Cnlll canım benim kaç yıldır ara ara oluyor ağır kaldırmamaya çalış yukarı uzanmalardan kaçın bir yerden aniden atlama gerçekten zor bir durum anlıyorum seni benim bu ay aşılamam vardı bu ay göbeğim düştü çok korktum şifacı bulduk yerine getirdi göbek düşüğü gebe kalmaya engelmiş dikkat ol

Nurem20 Allahım inşallah hayırlısıyla güzel haberler alırsınız umarım bende bu göbek düşmesi düzeldikten sonra hamile kalırım kolaylıkla normal yoldan, tüp bebek süreci beni de maddi manevi yordu 😞

Benim arkadaşım çocuğu olmuyordu süt ve maydonoz buharına oturdu çocuğu olmuştu istersen bi dene göbek düşmesi çok kötü ama hiç bi doktor bilmiyor ben günlerce hastane hastane dolaştım kimse anlamadı ankaradan Eskişehir’e gttim göbeğimi çektirmeye çünkü herkez göbek düşmesini çekemiyor

Cnlll inşallah canım dikkatli olmaya çalış rabbim hepimize nasip etsin inşallah

Cnlll bende bugun Bi teyzeye gitim göbegim düşmüş. Bana Bi kaç gün hamur yapıp tavada az bişir ılıyınca göbeğine koy dedi. Biraz yumuşasın 1 hafta sonra gel dedi. Banada buhar VS tavsiye etti bakalım hayırlısı

Cnlll buhar banyosu da olur ama ben kuyruk sokumuna hacamat ve sülük tedavisi tavsiye ederim