Btuba58 ewet doğru konuşmuştum hastaneyi ben memnun kaldım ama dediğim gbi orda yaparsan süit odaya seç diğer odalar küçük süit oda için 750 tl ödemiştim o kadar hem büyük anne ve misafirler için ayrı bölümler var. Hemşireler çok güler yüzlü. Doktorum burcu Betül hanımdı. Ona ilk Randewu bulmak zor saat 3.5 gbi arayın yenilenme saati yada int sitesinden online Randewu alın. Zaten sonrası randevuları kendi veriyor. Muayene ücreti en son 700 tl ödeme yapmıştım diye hatırlıyorum. Zaten kontrol süresi içinde çağırıyor ücret ödemiyorsunuz 10 gün içinde. Orda sezeryan doğum 15 bin ama ikizler için 17 bin. Gece diyelim doğum başladı kendi doktorunu istiyorsun 2 bin kendi doktorun geliyor. kuwez ücreti yok. Hiç bir şekilde ne mama nede bez ücreti almadılar bizden. Kendim alıyom veriyim derim kabul etmediler. Mama olarak aptamil pramatil kullanıyorlar zaten. Sadece kalp doktoru dışardan geldiği için çocuk başı 500 tl ödemem yaptık o kadar. Hmm erken doğum olursa 30. Gün rop muayenesi var tam bir aylık iken yapılıyor onun ücreti 2.500 tl ama benm çocuk doktorum onu kabul etmedi kanuni sultan hastanesinde rop muayenesini kendileri aldi gittik yaptırdık.