Betul_ela0 Arkamızdan geleceklere seslenelim evlenilecek kız kalmıcak bi 20 sene sonra hamile kalmak isteyenler lütfen yumurtlama öncesi ilişki kursunlar 😁
Aerithma Betul_ela0 ben çevremde 3 kız 3 erkek gördüm. Bende erkek bebek bekliyorum o yüzden şimdilik berabere diyorum. ☺️
Melson20 Betul_ela0 2022 senesinde ben ve ailemde 5 kisi daha hamileydi, hepsi kizdi 😂 ve simdi 2024 ben dahil cevremdeki herkes erkek
Betul_ela0 Melson20 dimi önceden kızı hep ağırlıklı duyuyorduk 21-22 kız senesi gibiydi bu sene abartı erkek
Cilginanne2bebeli68 Melson20 ay bizimki de kiz 2022 de kiz di arkadaşlarımla suan 2024 erkek bebek bekliyoruz
Pinkopinkoo Benimde erkek. 8 arkadaşım var onlarında erkek 🙃🤗🐣 Haziran , temmuz , Eylül , Ekim de dogacaklar
huysuz__ Betul_ela0 ben ve çevrem kız , hatta muayene sırasında bile genelde kıza denk geliyorum, bu platformda erkek çok gibi ama 😅 her sene dengeli bence, ülkede kadın erkek ortalaması arasında uçuk farklar yok.
Betul_ela0 huysuz__ bu sene hesaplanmasına göre erkek nufüsünda ciddi azalma olmuş hatta baya dalga konusu oldu rabbim hayırlısını veriyor tabi 😄
Aabbccc Betul_ela0 evet hep erkek tahmininde bulunuyor banada erkek dedi ama cinsiyetim henüz belli değil 😍😂
perihankrkya Betul_ela0 kucuk bi yerde oturuyorum hep hamilelerin erkek olduğunu duydum tek tük kız var gerisi erkek 😂 benimde erkek ilki de erkek iki erkek anaları destek istiyorum iyi yönlerini anlatin bana 😂
Betul_ela0 perihankrkya ayy iki kız annesiyim şimdi tahminde bulunanlar erkek diyor çok korkutuyorlar beni erkekler evde beslenmez diye 🥶😂