Betul_ela0 Bu sene erkek senesimi cinsiyet öğrenenlerin çoğu erkek sağlıkla gelsinler tabi ama ilk defa bu kadar yoğun erkek senesi görüyorum nüfusları azaldı diye heralde 😄 🙄
Betul_ela0 Limonlukekkk çevremde hiç kız duymadım hamile olanlar hep erkek hatta kız geni taşıyanlar bile erkek 😁
NGold Limonlukekkk benimde durum aynı ayrıca sosyal medyada falan takip ettiğim gebelerinde çoğu kız 😄
Rumeysacelikk46 Kesinlikle kız çevrem de gebe olan herkesin ya kızı oldu ya kız bebeğe hamile ☺️ çevremde 8 kişi var 1 tanesi erkek
Betul_ela0 hayalim35 oy maşallah inşallah benimde sağlıklı bir kızım olur dua et canım sende sağlıkla huzurla kucağına alırsın bebişini
OzgeBurak02 Betul_ela0 Bende öyle düşünüyorum çünkü çevremdeki herkesin oğlu oluyor bende hamileyim erkek hissediyorum daha cinsiyeti ögrenmedim bakalım merakla bekliyorum
hayalim35 Betul_ela0 amin sağol canım rabbim sana da sağlıklı bir kız evlat nasip etsin 🌸 bu gün kontrole gittim tık yok hanımefendi de🤭
Gg5348 Betul_ela0 çevrem hep kız benimde kız o yüzden kız senesi diyorduk😂 bence öyle bir şey yok herkesin hakkında hayırlısını veriyor allah🥰
Betul_ela0 Anneoluyorumm00 ay birde ebrar diye bi abla var burda cinsiyet tahmini yapıyor ne kadarı doğru çıkar bilmiyorum ama hep erkek hep erkek hep erkek çok nadir kız diyor
Aabbccc Betul_ela0 evet hep erkek tahmininde bulunuyor banada erkek dedi ama cinsiyetim henüz belli değil 😍😂
34473447 Betul_ela0 benim 15 hafta da kız denildi Ebrar hanım foto da erkek demişti iki gün önce doktor erkek olduğunu söyledi fazla yanılmıyor 🤭