balim35 @Betul_ela0 bence de erkek 😅 çevremdeki arkadaşlarımın hepsi erkek kısa zaman önce doğdular ben erkek , bir kuzenim var duyduğum bildiğim hep erkek…
Alptekel25 MelikeTank ay inşallah öyledir ben de erkek bebiş istiyorum tabi ki öncelik sağlıklı olması 14+6 daha cinsiyet ogrenemedik
bebisliozlem Betul_ela0 haftalarınız küçük ama 🥹 zaten bende farkediyorum haftalarımız yakın olanlar hep kız doğurdu, erkek neredeyse hiç yok, erkek diyen fazla duymadım bende 🫣 hazirana kadar böyle gibi
Enfal_06 Betul_ela0 evet bizimde erkek bugün öğrendik doktorum da diyor benim hastalarımin yarisi kız 😂 ne senesi anlamadım
Barlas_mom Betul_ela0 benim kızım olacakmış 16.haftada öyle söyledi doktorum ama detaylı ultrasonu bekliyorum yine de 😅
Enfal_06 Betul_ela0 iki yengemde hamileydi ikisinin de kız biri doğum yaptı eşimin teyze kızı da hamile benimle beraber onun da kızmış ailede hamile olanların 3 üde kız bizimki tek erkek
Enfal_06 Betul_ela0 ahaha aynen kızlarımız çok 😂🤣😀 eşim diyor her tarafımız kız çocuk şanslı Bizim bebek bende dedim valla hiç erkek kuzeni olmuycak küçük onun gibi 🤣😂