Siyahgul Serpil_07 ben bugün doktora gittim bana da bebeğin önde gidiyor dedi ultrason kağıdına baktım 2089 gram yazıyor doktor o an kaç olduğunu demedi kağıtta ki doğrudur dimi bide kafama takıldı sorun mu öyle kilosunun olması 31 haftadayım bende
boncuuuu_ Siyahgul Sorun değil 4 kg üstünde normal doğum zor oluyormuş sezeryan yapılıyorlarmış ben normal doğum istiyorum
boncuuuu_ Canan-06 Suyun fazla olması kilosunu etkiliyor mu ilk kez duyuyorum doktorum bununla ilgili hiç birşey söylemedi
Edaecee boncuuuu_ doktor yanılıyor olabilir bana da ik gebeliğimde bebek iri dedi çok kilo alma iyi değil dedi doktor bir doğurdum bebek 2.300 Gr
Canan-06 boncuuuu_ ya açıkcası bende anlamadım ölçüm hatası demişlerdi ama o kadar olmasına bende şaşırmıştım ama aldırış etmedim bebeğim sağ salim yanımda olduğu için
Gulsahgunhan boncuuuu_ bence şükretmelisiniz 33. Haftadayız bebeğimiz kilo almıyor 1600 gr da kaldı öylede olsa böylede olsa doğacak bırakın sağlıklı kilosu ile doğsun sezeryan olun olsun varsın yeterki sağlıklı olsun.
Canan-06 boncuuuu_ amin canım şuan 4 yaşında kızım ikinci bebeğime hamileyim rabbim bitin annelerimizin yavrularını sağ salim kucaklarına aldırmayı nasip etsn
Rehdaveannesi Serpil_07 Benimki bugün 32. Haftada kontroldeydim, 1185 gr görünüyor enabızda, ben ultrasonda bakarken 1785 duydum gibi hatırlıyorum ama sizinkini göre zayıf değil mi anlamadım valla
boncuuuu_ Rehdaveannesi 32 haftalık bebek kilosu 1800 - 2000 kg arası olması gerekiyor sizinki normal haftasına göre
Serpil_07 Rehdaveannesi doktorunuza danışın isterseniz benim bebeğim haftasına göre kilosu biraz önde