Deletedmom_112 Manuel pompa ile sağım yapmak istiyorum ama beceremedim süt gelmiyor neden acaba bebek emiyor sağımı ne zaman yapmalıyım her sağımda en az ne kadar süt gelmesi lazım ?
Mommytwice2 Deletedmom_112 ben de onunla beceremedim yani sütun çok çok olması gerekiyor bence onun için. Elektrikli ile daha kolay sagiyordum
Matmazelll Deletedmom_112 ben yapmıştım manuel var bende de 5 yıl önce sağmıştım tabi küçük bi anestezi almıştım emzirmemem gerektiği söylenmişti. Kendime geldiğim belirli bir süreden sonra oturup elimle pompayla yapmıştım olmuştu baya biberon dolmuştu ama göğüslerimde doluydu tabi belki ondan olmuştur serbest bıraktım kendimi başka şeyler düşünerekten yapmıştım
tgc_gzm2018 Deletedmom_112 sütun inmemiş bol bol emzir indiğinde bı sizi geliyor göğüsleri kendini belli ediyor ben sürekli emzirdirdim gelmiyordu beşinci günde bir sizi geldi hemen sagdim gelmişti artık streslnme eninde sonunda İncek
yeschef-13 Deletedmom_112 manuel pompa için emzirme döneminin min 3. Ayında olmanız gerekiyor en başlarda çekim gücü yeterli olmaz
Deletedmom_112 Mommytwice2 öyle mi boşuna aldım yani sütüm çoğalsın diye sağıyım diyordum elektrikli mi alsam o zaman
Deletedmom_112 Kızlar lütfen sağım yapan varsa bikaç bişey soracağım internette detaylı bilgi yok lütfen hadi bilenler yazsın
mom_42 Deletedmom_112 ben kendim elektrikli kullanıyorum ve her emzirme sonrası 15-20 dk arası sağıyorum
mom_42 Deletedmom_112 bugün ki sağımda çok güzel süt elde ettim her geçem gün de çoğalıyor sanki ☺️ ayrıyetten ben e bebekden kendime süt arttırıcı çay ve mama da aldım gün içersinde bol sıvı tüketiyorum ☺️
tgc_gzm2018 Deletedmom_112 bol bol ılık su sabaun masaj yap yani gelen bı süt varsa bende oda yoktu sen bol bol emzir olmadı elekttikli al
mom_42 Deletedmom_112 her emzirme sonrası değişiyor bebeğimin emişine göre..misal bugün sabah emzirme sonrası sağdığımda 60 cc süt elde ettim gün içerisinde de sağıp gece birleştirp dondurucuya atacağım
Deletedmom_112 mom_42 yaa maşallah senin baya sütün var ben emzirdikten sonra manul pompa ile denedim 15 dk sağdım 10 cc ya var ya yok emzirmeden sağarsam belki. Kaç saatte bir emiyor bebiş peki
mom_42 Deletedmom_112 sağma öncesi göğsünüze masaj mı yaparsanız belki faydası olur…2 buçuk 3 saatte bi emziriyorum kendisi zaten dakik gibi hep aynı saatlerde uyanıp emmek istiyor ☺️
Deletedmom_112 mom_42 masajıda deneyim teşekkür ederim bugün zaten süt yok diye üzüldüm sağmadım bide öyle deneyim içtiğiniz bişey var mı
mom_42 Deletedmom_112 ben e bebekten hipin çayını ve anne mamasını aldım günlük düzenli içiyorum hatta içtiğim çay bebeğimin gazına da iyi geliyor ☺️ ayrıyetten günde iki defa da bebeğime mama veriyorum