Fatmac Civciv53 evet evet bunu bende okudum 😂😂 nasipse şimdi oğlum olacak inşallah İkinci çocuğa kız için denemek lazım 😅😅
Fatmac Civciv53 ah ah keşke bu yöntemlerle olsa ilk günden itibaren erkek olacak dedim erkek oldu. Şimdi ikinci de olsa erkek olacakmış gibi bir his var 😅😅 artık hislerime mi güveneyim bu tezlerimi bakalım göreceğiz 😅
M_glsm annevebebek adetim cox duzenli degil 1 oglum var suan ikinciye hamileyim cinsiyeti tam belli degil ama erkege beznetiyorlar😅
Sevvalll42 annevebebek benim de düzenli adetim hep il çocuk erkekti bunu yeni öğrendim bakalım bu ne olcak 😅
Busra_27_34_ annevebebek kızımda düzensiz idi Oğlumda düzenli 😁bu tez doğru mu bilmem ama bende tuttu😁
alparslan21 annevebebek benim hep düzenli oldu 3. Gebeliğim Buda erkek . Kadın doğum doktorum cinsiyetin tamamen erkekden geçtiğini söyledi ama bunun adetle bir ilgisi yok
lena1234 annevebebek noo benimki kız. Adet olmadığım ay olmadı hayatımda en fazla üç kere gecikmişimdşr bi hafta
Fatma_ecem4 annevebebek tamamen yanlış benim hepsinde düzensizliğim vardı kızım var erkeğe hamileyim annevebebek
kumrucanim annevebebek düzensiz+pcos= kız bebek ikinci karnımda öldü. Bakalım üçüncü gebelik ne olacak hayırlısı olsun