marsuk34 annevebebek ben düzensiz adet görürdüm hatta o yüzden hamile olduğumu da 6+2 ye kadar anlamadım😂 erkek bebiş hamilesiyim :)
prens_prenses_annesi annevebebek duzenliydi adetim erkek oldu smdi hamileyim tekrar duzensiz oluyorum daha yrni cinsiyeti bilmiyorum
Civciv53 huysuz__ maşallah canım 🥰 iki duyguyu da tadıcaksın inşallah 🥰 hayırlı ömürleri olsun inşallah sağlıklı sıhhatli
Fatmac annevebebek bende şey farkettim yumurtlama günü hamile kalınmışsa erkek bir kaç gün sonra kalındıysa yada geç döllenme gibi kız mı oluyor acaba ? Bu da bende bir soru işareti oluşturdu
-Sibeluludas- annevebebek anneminde hep düzenli günü gününe saati saatine olur biz 3 kız kardeşiz benim düzenlidir oğlum oldu arkadaşımın çok düzensiz bir olur bir olmaz sürekli öne geriye atar erkek bebeğe hamile ama genele vurunca nasıldır bilemedim
Hulya-003 annevebebek kesinlikle öyle bir şey olmadığını düşünüyorum pcos var bende ve asla düzenli adet nedir bilmem ama adetim düzene girince illaki hamile kalırım ve cinsiyeti de farklı yani 3. Gebelik 1 kızım 2.oğluma da hamileyim ayrıca cinsiyeti kadın belirlemez bunu camiden anons mu yaptıralım artık😁
cerend2024 annevebebek Benim adetim hep çok düzensiz oldu. Düzensizliğe bağlayıp hamile olduğuma bile ihtimal vermemiştim. Erkek bebek bekliyorum🙏
Leylus annevebebek ahaha okuyunca dikkat ettim benim cok düzenli 2 si de erkek kuzenim düzensiz 2 kizi var 🤣
safiyekoc @“annevebebek” hayır bence doğruluğu yok, benim günüm bile şaşmazdı şimdi bi kızım olacak inşallah
Civciv53 Fatmac ama yukarda arkadaşın yazdıklarını bir okuyun isterseniz ben bir dahakine onu denerim erkek için 🤣 burada yazdıkları 🥰 huysuz__
Fatmac Civciv53 evet evet bunu bende okudum 😂😂 nasipse şimdi oğlum olacak inşallah İkinci çocuğa kız için denemek lazım 😅😅
Ahsen-Hamza annevebebek çok düzenli adetim var o kadar düzenli ki saati bile belliydi ama ilk bebeğim kız şimdi 2 numarayı bekliyorum bakalım ne olacak :)
merve_alan04 annevebebek canım ergenliğimden beri düzensiz adet görmedim hiç şu an 32 yaşındayım 3 oğlum var kıza hamileyim şu an hep düzenliydi yani