Liya678 Yazılanları okuduktan sonra yarın doktora gitmeye karar verdim, takvime göre 4+6 tabi sabaha kadar adetim başlamasa, kasık ve bel ağrısı var, gebeliği netleşenlerde durumlar nasıl kasık ağrınız var mı
Moz Liya678 karın ve göğüs ağrım var 2 kere test yaptım pozitif çıktı adetim 5 gün gecikti zaten 4+4 üm yarın gidicem
Umutbebegi baharmom35 bende 5+3 um hiç belirtim yoktu dünden beri regl ağrısı gibi arada bir batmaya başladı, dr fitil falan verdi gerçi ama
KurabiyeninAnnesi123 yalandunyaa bnmde 940 ckmştı 5+2 de cnm 3000 üstü beta da kese bebek görünüyor bende bekliyorm yükselmesini
Ceos0403 bebeimibeklerken33 adet kanı gibi kırmızıydı bacaklarıma süzüldü resmen iğneden sonra da geldi ama dün gece ve sabahtan beri bisey yok çok şükür sürekli yatiyorum
Berfuberat Arkadaşlar hepinize hayırlı olsun🧿🙏 Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Bende tüpbebek transfer sürecindeyim 10. Günüm 2 gün sonra kan vericem.Kızlar benim için dua eder misiniz? Hamilelerin duaları kabul olur 💕
Aktpee_1234 Berfuberat Hadi inşallah çok güzel haberler alırsın Allah’ım sanada bu duyguları nasip etsin inşallah🙏
baharmom35 Berfuberat canım Allah en güzel şekilde nasip etsin inşallah sağlıkla versin bu duyguyu tattırsın 🤲
bebeimibeklerken33 Amineasaf Rabbim sağlıkla sıhhatle kolaylıkla kucağına almayı nasip etsin canımm duyarsın Allahın izniyle kalp atışını 🤲🏻
Sukoo33 bebeimibeklerken33 Evet canım benımde oyle uzanınca sadece rahatlıyorum. mersindemi yasıyosun bu ara da33 görünce 😁