kumrucanim aykar sizin kaç haftalık benim değerim 49503 kaç haftalık sayılıyor acaba yarın doktor randevum var
Ayguness kumrucanim canım ben adet görmüyorum oyüzden anlamadım hamileliği gittim kan verdim 15000 çıktı neyse sonra iki katı gidiyormuş sanırım o ben dün doktora gittim bebeğim 13+6 haftalık çıktı yani
Umutbebegi Selam kızlar. Bizde bayramda öğrendik, 1 gün gecikmeyle kan verdim 1143 çıktı. 4+5te keseyi gördük, bebegi goremedik. Bugün 5+3 teyiz maşallah. 20 gün sonra gel dedi doktor ama ben dayanamadım önümüzdeki p.tesi tekrar gidicem :)
Bebekveben aykar merhaba kaç beta değeriniz 5+2 de 13016 çıktı benimde doktora cumartesi gidecegim 6+2 olmuş olacak
Almad Uygulamada 7 haftaya girdik gözüküyor ama doktor 6 hafta dedi banada kese var bebek gözüküyor dedi 2 hafta sonra gel kalp atışını duyuyalım dedi benimde ilk bebeğim olacak Allah nasip ederse inşallah hepimizin sağlıklı gelişir kucağımıza alırız
Glnrskr Almad Benimde öyle uygulamada. Üç gün önce kontrole gittik geç döllenmeden dolayı 6 haftalık olduğunu söyledi doktor. Bir hafta sonra yine gel detaylı bakalım dedi. Çok az da olsa duydum kalp atışını. İlk duymamamıştık kalp atışını biraz sürdü duymak ama doktor 7 haftalık olmadığı için bu kadar duymak bile iyi sıkıntı yok dedi. Hayırlısı ile haftaya net şekilde görüp duyacağız inşallah.
aykar Moz referans aralığının çok çok dışında değil tabi ki ama 30 günde bir adet olan biriyim yumurtlamam 16. Gün olduğu için 38. Günde 7800 beta yüksek oluyor . Yani ben normal olarak betanın 2 günde bir % 66 veya iki katı arttığını düşünerek Maximum 38. Günde 3000-4000 beta bekliyordum
bahardaa bebeimibeklerken33 5. Hafta da öğrendim keseyi gördük iki hafta sonrada kalp atışını duymaya gidicem 🌸 2 . Gebeliğim çok fazla belirti yaşıyorum zorlu geçiyor
378hlya bebeimibeklerken33 5 + 4 teyiz bir kere kontrole gittik haftaya kalp atışını dinleyeceğiz Allah ın izniyle ☺️
Lin1234 bebeimibeklerken33 merhaba canım ilk randevuma gittin mi alttan muane ediyorlar mi merak ediyorum ilk kez yarın gidicem
bebeimibeklerken33 Lin1234 hayır canım ama kese görünmezse ultrasonla alttan bakabilirler. Alttan muayene doğuma yakın zamanda oluyor