Tupbebekcopur Vajinadan yukarıya doğru iğne batması yaşayan var mı çok rahatsız ediyor ve endişeye düşüyorum
Tupbebekcopur bebeimibeklerken33 Benim geçen hafta bel ve kasıklardı keseyi gördük bu haftada böyleyiz
nazligiz bebeimibeklerken33 4. Haftamda öğrendim 7 hafta 4 günlük şuan öğrendiğimden itibaren her hafta gittim kontrole şimdi artık ayda 1
bebeimibeklerken33 nazligiz ilk bebek mi🫠 bizim 5 haftalık daha gitmedim biraz daha beklemeyi düşünüyorum direkt kalp atışını duyarız
Mrvecooban 6+3 25inde randevum var kalp atışı için bayramda öğrendim bayram şekeri oldu bize ❤️ kızıma kardeş geliyor 🙏
bebeimibeklerken33 Mrvecooban yaa ne güzel benimde kızıma kardeş geliyor hayırlısıyla kolaylıkla sağlıkla kucağımıza alalım♥️🤲🏻
Fasulye-annesi0207 Mrvecooban merhaba bende bayramda öğrendim 6+5 teyiz bizde ama hastaneye gittiğimizde 6+3 teydim son regl tarihime göre ama kendileri ölçüm yaptıklarında 5+6 çıktım arada 4 gün fark vardı normal dediler kalp atışını duyamadık ama ekg gibi ekrandan gösterdiler
Nuresul Mrvecooban merhaba bende 6+3 hastaneye gittiniz mi benim gittiğimde kese gözüktü bebeği besleyecek yolk da gözüktü bana da ayın 25 inde gel dedi sizde nasıl oldu biraz tedirgin oldum da
Dilekveuzum Bugün kontrole gittik 4,5 haftalık ve ikiz olduğunu öğrendik şoktayız. Tüp bebek yapmıştık oğluma kardeş olsun diye ama ikiside tuttu gibi :)
bebeimibeklerken33 Dilekveuzum maşallah suphanallah tüp bebekler ikiz oluyor genelde Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin🤍
Aktpee_1234 bebeimibeklerken33 Benimde bugün 5+0 ve ilk çocuğum Allah’ın izniyle pazartesi doktora gitmeyi düşünüyorum
Gizem1504 bebeimibeklerken33 6+3üm bugün kalp atışını duyduk kese dışı kanamam var azda olsa ilaç kullanıyotum 2. Gebeliğim
bebeimibeklerken33 Gizem1504 kese dışındaki kanamalar genelde kaybolup gidiyor Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin ☺️ Bizde 5+0 olduk daha gitmedim biraz daha beklerim kalp atışına giderim
Gizem1504 bebeimibeklerken33 inşallah herkes sağlıkla kavuşsun :) evet en iyisi 6haftadan sonra gitmek
elanurrerarslann-44 Ozgenurglnc bende dün gittim 6 hafta yolk sac göründü bebek görünmedi 9 gün sonra gel bakalım dedi inşallah görürüz
Elos_1907 elanurrerarslann-44 6+5 kese ve yolksac var alttan bebeği göremedik 1 hafta sonra gel dedi ama benim 6 hafta olduğuna inanmıyorum çünkü ben 15/20 arası ilişkiye girdim :) 5 haftayım yani
bebeimibeklerken33 Mamacita_1 yaa çok güzel gerçekten insanın gözleri doluyor kalp atışını duyunca🫶🏻🥹
Canparem2 bebeimibeklerken33 ben 6+3 üm bugün yeni öğrendim ikinci gebeliğim yarın doktora gideceğim ama korkuyorum bulantı falan var mı sizde bende yok ama olması iyimiş sanırım siz yaşıyor musunuz