bebeimibeklerken33 Merhaba gebeliğini yeni öğrenen anne adayları💖 doktor randevusu aldınız mı? ne durumdasınız? tanışalım 🫶🏻
Bernakrc1 bebeimibeklerken33 bende yeni öğrendim henüz 4+5 teyiz 10 gün sonra falan gitmeyi düşünüyorum ☺️
KurabiyeninAnnesi123 bebeimibeklerken33 2. Bebegime hamileyim 2 gun arayla kan testi verdim birinde beta 940 çktı bana düşük geldi bidaha verdim yarın öğlenden sonra sonucu çıkıcak 5+2 yiz son regl göre saglikli yükselme varsa 7 haftalikken gidicem doktora
nazligiz bebeimibeklerken33 4. Haftamda öğrendim 7 hafta 4 günlük şuan öğrendiğimden itibaren her hafta gittim kontrole şimdi artık ayda 1
bebeimibeklerken33 xazall en güzel haberleri alın🤲🏻 bizde yarın 5 hafta olucaz daha erken diye gitmiyorum 1-2 haftaya giderim
Kaderrdiler xazall oiiyy çok minik dahaa çoookkk yolunuz var birlikte biz 33+6 olduk inşallah bu haftaları görürsün sağlıkla 💜
Ozgenurglnc Ben bugün gittim keseyi içindeki yolnk saç mı neydi ismi unuttum onu da gördük haftaya kalp atışını dinleyeceğiz inşallah Allah nasip ederse
bebeimibeklerken33 Ozgenurglnc kaç haftalıksınız🫠 Rabbim sağlıkla sıhhatle duymayı nasip etsin kalp atışını ♥️
elanurrerarslann-44 Ozgenurglnc bende dün gittim 6 hafta yolk sac göründü bebek görünmedi 9 gün sonra gel bakalım dedi inşallah görürüz
Aktpee_1234 bebeimibeklerken33 Valla ben dayanamayıp 4 haftalıkken gittim şimdi 5+ 2 pazartesi randevumuz var ultrason görüntüsü için hayırlısı olsun inşallah🤲🙏
Buglem_38 Bende yeni öğrendim henüz 48 saat olmadı bile şoktayım ve mutluyum üçüncü olmasına rağmen 😅
Nzl_1999 Buglem_38 annelik ne tuhaf kaç çocuk geçsede hep heyecan duyuyoruz benimde iki kızım var biri 4 diğeri 2 üçüncüyü düşünüyoruz bi türlü olmadı
bebeimibeklerken33 Bernakrc1 5+0 olduk bizde hayırlı haberleri alalım hep birlikte Allahın izniyle🤲🏻🤍
Cagla96 Bende 5+3, dün doktora gittik keseyi gördük. Haftaya perşembe kalp atışlarını duyacağız insallah. Bazı tahliller istedi onu yaptıracağım bu hafta içi 🥰
minikprensinannesiiii Cagla96 canım bende 5+5 deyim kese çapın kaç mm benim ki 4.23mm bana çok küçük geldi bide bana da dedi tahlil falan ama heyecan dan soramadım sağlık ocağından yaptırabilirsin dedi ney ney istedi senden acaba
Merve_50 Cagla96 bnmde öyle 55 betayla öğrendim dün kan verdim 125 olmus haftaya cuma gidicem hayrlisiyla
bebeimibeklerken33 KurabiyeninAnnesi123 ben daha kan falan vermedim kaset testte öğrendim biraz daha geçsin öyle giderim doktora nasipse keseyi görürüz diye düşündümm
yalandunyaa KurabiyeninAnnesi123 merhaba benim de 2. Gebeliğim 820 çıktı 5+0 gebeymisim dün kan verdim kese yok hafyata gel dedim bana da cokkkk düşük geldi ya yükselir mi 😐 ne yapmak lazım ki allahim sagliklisini versin herseyin en hayırlısını Rabbım bilir 💞
Sedatuanaa KurabiyeninAnnesi123 2000 oldugunda kese goruluyor ondan gayet normal ben ilk test yaptigimda 14.5 di doktor nasil hissettin demişti 1 haftalik bile degildi suan 28 +5 günlük doğuma son 79 gun inan bana ben her hafta gidiyordun dojtora kalp atışını duyana kadar ben senin yerinde olsam giderin benim suan ki doktorum 1 ayda 1 gel diyor ama ben 15 gunde bir gidiyorum şükürler olsun ki hic bisey demiyorum gereken neyse onu yapiyor ve her konuda bana sagolsun yardımcı oluyor
KurabiyeninAnnesi123 bebeimibeklerken33 7. Haftayi bekliyorm bende kesin görmek icin ilk kızm da 6+4 de kalp atışını duymuştm yarin 2.beta sonucum çkıcak inşAllah sağlıklı yükseliyordur🤲