Doktorlar çık acınveren şeyleri tavsiye etmiyor askında, kasılmalara sebep olabileceği için, ben eşimin ense makinası ile üsten almayı tercih ediyorum , normalde lazere gidiyordum hamilelikten önce doktora danıştım kesinlikle gidemezsin dedi. Tüy dökücü krem zararlımıdır acaba bunu da merak ediyorum .

Bensuipil tüy dökücü kremide kesinlikle önermiyorlar. Jilet kullanmak gerekiyormuş. Normalde düzenli ağdaya gidiyordum ama artık iyice hassaslaştım canım çok yanarsa diye korkuyorum

GlnihalKaynar. Ben 20+5 canm bnde bi kacgün önce yaptrdm tüyler hamilelikte gercektn cok uzuyo bi bakyorum 1 hafta sonra ckmaya baslamıs hamilelikte insann cani daha cok acyo sanki bilmem ama tüyler cokta uzun kalnca dahada acyo 😫😘

Sude123 aynen canım. jilet kullansam onla kim uğraşcak diye düşünüyorum bende Son kere bi giderim olmazsa bundan sonrada jilet kullanırım artık napayım

GlnihalKaynar. Aynn bnde son haftalarmda artk jiletle alcam allah evladını sag saglim kucagına almayı nasip etsin bnada hic zamn gecmiyo bnde 35 olsam hemn diyorum olsam keske 😀 insan sabredemiyo ya

Sude123 hele 32 den sonrası hiç geçmiyor canım. Bende diyorum hemen 40 olsam 😃 Seninde allah sağ salim evladını kucağına almayı nasip etsin

GlnihalKaynar ben 34+3 deyim canım kaç oldu gidiyorum bir zararını da görmedim şükür hamile olduğunu söylersen hassas davranıyorlar sana zaten sen kendini kasma hic rahat ol 😉

Bastan beri hep ağdaya gidiyodum zaten en son 38 haftalıkken gittim şuan 40+2 yim bi sıkıntı yaşamadım şükür