Safie2020 birLinaannesi bnde 36+2 yım bugün gittim 2600 çıktı sezaryen günü için erken dedi vermedi canım
AnnesininBaliii07 nursedaguney sanırım kilosu iyi diye herhalde 🥺 bende biraz daha geç bekliyordum haftaya bugün, heyecanlıyım hayırlısıyla alırım kucağıma bebeğimi inşallah 🙏🏻
birLinaannesi Safie2020 makat gelişli benim kızım. Doktor ondan fazla beklemek istemiyorum dedi zaten yoksa bekleyecekti muhtemelen
Beybun_29 Sare09 korkuyorum ama öyle görünüyor artık bı haftadır vajinda bıçak saplanır gibi yanma oluyor ve tuvalete giderken bebeği çok hissediyorum daha çok ağrı yapio kasılıyor gitme korkuyorum doktor erken dedi dikkat et dedi nasıl dikkat etcem ki
Sare09 Beybun_29 artk sıkıntı olmaz ya bence ama bir iki hafta daha geçse iyi olur senin ağrın devam ediyor mu
birLinaannesi nursedaguney belli bir haftaya kadar dönmezse evet. Yani doktora kalmış bir şey yine ama kızlarda genelde 40 a kadar bekletmiyolar diye biliyorum.
Beybun_29 nursedaguney evet dün doktor sancın var ağrı hissediyor musun dedi o an ağrı yoktu sancıların doğuma kadr devam eder daha erken dikkat et dedi
NGold AnnesininBaliii07 çok erken vermemis mi özel bir nedeni yoksa hem 37 hafta erken hem de bebek daha kilı alırdı neden öyle yaptı
Tugba-ikizler 777momy yanlış ölçüm olabılıyor canını sıkma benımkılerde ıkız banada kiloları düşük geldi ama yapacak bir şey yok Dıger Ikız hamılelere bakıyorum Suan 2600-2700 diyorlar benımkıler 2200-2300 35+6 olduk bu arada
Beybun_29 Sare09 gün içinde üç defa yaşadım nide yürürken vajinada sanki taş var bastırıo gibi oluyor o an karnimda bir kasılma oluyor yani şuan var yürümekte zorlandım yine uzandım bende