mammamiamama Melk_plt00 hayır hiçbir şey kullanmadım. İki hafta sonra doktor kontrole çağırdı baktı sadece temizlenmiş dedi.
Melk_plt00 31415926Er rahim filminden çok korkuyorum rahimime zarar verirmi sahada zorlaşırsa diye gebe kalmam🥹😔
Selambenbetul Melk_plt00 Melk_plt00 rahim filmi bende çekindim arkadasından hemen hamile kaldım kürtajdan sonra bende de tıkanma olmuştu şuan kan sulandırıcı iğne kullanıyorum 14 haftalık olduk ama rahim filmi acılı bir işlemmiş bana doktorum anestezi ile yaptırmamı söylemişti ben öyle çektirdim
Melk_plt00 Selambenbetul peki çekindikten sonra kanamanız çok oldu mu uyandıktan sonra ağrınız oldu mu ben de çekineceğim çocuk için için her şeye değer
ferhpnar Melk_plt00 yok hayır tahlil felan yaptırdım rahim filmi çekelim dedi doktor devlette biraz pahalı geldi 2. Ay zaten hamile kaldım tedavi olmadım hiç
Senem85 Melk_plt00 ben 3 defa kürtaj oldum sonra 1 yıl olamadım doktora gittim rahim röntgeni çektineşimden sperm aldılar baktılar sorun yoktu sonra bana ve eşime folik ait kullandırdı 3 ay sonrada hamile kaldım
Mlsaa99 Bende bos gebelikten kurtaj olmustum 5 ay önce 2 ay hormonlarim bozulmus adet olamadim ilaclarla adetim geldi 2 defa adet olduktan sonra hamile kaldim suan 5 haftalik hamileyim
Melk_plt00 Mlsaa99 hormonlarınız yüksek çıktı yani doğrumu benimde hormonlarım yüksek çıkmış bi tık ama adet oluyorum
Mlsaa99 Melk_plt00 evet canim süt hormonu diye birsey varmis o cok yukselmis o yukselince adeti kesiyormus iki hap verdi hemen o gün tek kullanimlik hemen dustu zaten . 2 gun sonra gelmisti kanama
26Seyma26 Melk_plt00 bende düşuk yaptım önce kafaya takmicaksin herşey kafada bekliceksin cnm bende 6 ayimda hamile kaldim
26Seyma26 Melk_plt00 bende sen gibiydim ama sana tavsiye çocuk için sadaka vericeksin dua ediceksin biri sorarsada düşunmuyoruz ediceksin