Ask_ Evet arkadaşlar saat 4 bucuk da cinsiyeti öğremmeye gidiyorum 17 hafta 4 günlüğüm sürekli gizledi inşallah bu sefer öğrenicez ❤️🤲
Seldahilal Ask_ 14 kıza benziyor dedi 20 haftyaa kadra kendini göstermedi 21 de detaylı ultrason girdim net erkek çıktı😂
Son_gul Bizde 13 haftada erkek dedıler 17 haftada kız ortalık karıştı iyice size inşallah net bişey söylerler 🤩
Son_gul Melek3675 bana %100 erkek dedı 13 hafta da pisini gosterdı hatta ama 17 haftada da 3 cızgı var kız dedi başka doktor
Son_gul trkylmzz09 13 haftada %100 erkek dedı hatta pipisini bile gosterdı özel hastane 17 haftada başka özel hastaneye gıtyım oda %80 kız dedi 3 çizgi gördüğünü söyledi gerçekten boş gibi duruyordu bacak arası artık kesin sonuç detaylıda çıkar
trkylmzz09 @Son_gul bana gösterdi 16+3 de kesin erkek dedi yanılma oluyor mu ki😂ben olmaz diye düşündüm erkeklerde ama 😂😂 devlet takipliyim ben
Son_gul trkylmzz09 bana 13 haftada erkek dediler 17 de kız özel hastane devlet 20 haftaya kadar cınsıyet söylemıyor kolay kolay pipisini bıle gostermıstı 13 haftada Hatta gördüm dırek erkek mı dedım evet dedi 17 haftada 3 çizgi vardı boştu bacak arası
trkylmzz09 @Son_gul ben devlete gidiyorum 12+3de tahmin dahi yapmadı bu sefer 16+3 direk söyledi 😂kendi gösterdi kesin dedi 😂😂bu haftalarda pek değişme olmaz heralde yaa içim kuşkulanmadı değil şimdi bak😅
Son_gul ezell34 12 ve 14 haftalarda hep yanlış tahmin edıyorlar en net tahmin 17 haftadan sonra ilk çocuğunda oğluma 12 haftada kız dedı 17 haftada erkek dedi ve erkek 17 den sonra çok degısmıyor çünkü artık net oluyor hersey
trkylmzz09 @Son_gul sağlıkla gelsinler canım rabbim en hayırlısını versin hepimize sağ Salim kucağımıza almayı nasip etsin🥰