Sssbbbs Alset 14 marttı son adet günüm smear testi vermiştim bir ay önce doktor ilaç yazmak için 5 Nisan da beta baktı negatif çıkmıştı. Şimdi bu testte böyle
Sssbbbs Acelyapova arkadaşım kadın doğum doktorunun yanında çalışmıştı bir süre o söyledi birkaç gün daha bekle değer yükselsin öyle git diye değer yeni ise düşük çıkınca üzülürsün diye
Sssbbbs bufalo en son 14 martta adet oldum. Bayramın 1.günü kahverengi leke gelmişti çok az adet olacağım sandım adet sancısı vardı direkt hatta dün adaçayı bile içtim sökülsün diye şuanlık belirtim sadece alt karında hafif ağrı var sanki her an adet olacakmışım gibi
bufalo Sssbbbs kuzum eğer ilişki olduysa yumurtlama zamanında gebesin bence test çift çizgi adaçayı falan içme daha 🥹🥹
Sssbbbs bufalo ah bilseydim içmezdim antibiyotik falan da aldım beta testinde yok diye yarın net belli olur 🥲
Prmdkanneee Sssbbbs ayyy sizinki de yoksaaaa bu zamana kadar hiç test yapmamış mıydınız ayin 5inden sonra yaniii😻
Sssbbbs Prmdkanneee yok açıkçası bende amh düşüklüğü vardı o yüzden bebek planını erkene almıştık bir ay denedik ovülasyon testi ile sonuç bu ,bu kadar erken hiç beklemedim yaza doğru olur sanıyordum doktorlarda 6 ay dene sonra ilaç başlarız demişlerdi☺️