Sssbbbs Arkadaşlar adetim 3 gün geçti sabah ilk idrarla test yaptım çift çıktı ümitlenmek istemiyorum test bozuk falandır diye acaba biraz bekleyip kan versem mi ne örerirsiniz? 5 Nisan da test vermiştim negatif çıkmıştı şimdi ise böyle 🥹
FKRKS29 Sssbbbs yok yok telas yapmayın teste göre ben burdayım diyo🥰 bende öyleydim acaba yalnis mi diye arkasından bi tane daha yapmıştım bu kadar belli olmaz yalnis olsa hemen çıktıysa yani 2.cizgi🥰 en yakın zamanda kan verip kesinlestirin bence Rabbim sağlık versin🥰❤️
Papatyaseven34 Sssbbbs kız bariz ben buradayım anacım diyor 5 Nisan da belki daha kana bile geçmemişti hormon ondan erkenmistir simdi verirsen emin ol çıkar
Sssbbbs Acelyapova arkadaşım kadın doğum doktorunun yanında çalışmıştı bir süre o söyledi birkaç gün daha bekle değer yükselsin öyle git diye değer yeni ise düşük çıkınca üzülürsün diye
Sssbbbs bufalo en son 14 martta adet oldum. Bayramın 1.günü kahverengi leke gelmişti çok az adet olacağım sandım adet sancısı vardı direkt hatta dün adaçayı bile içtim sökülsün diye şuanlık belirtim sadece alt karında hafif ağrı var sanki her an adet olacakmışım gibi