Zeynomsu Momofates Momofates ama sen ilk trimesterda haklarını kullanmışsın mızıkçılık yapma😅😅 bulantın vs olmamış 😅. Ya umarım güzel geçer gebeliğin su gibi geçsin☺️
Acelyapova Trimesterı bitirmeme 3 hafta var valla bana daha cok gecti 1. Trimester evet migd ebulantisi oluyor ama karnin buyumuyor nefessiz kalmiyosun daha rahat uyku cekiyorsun kasilma yok 2. Trimester daha zor bana gore ama en guzeli bebeginin tekmeleri en guzel yonu bu
Nlnmtn Momofates vitaminleri almadigimda aksattigimda ben de halsizlik yorgunluk yaşıyordum 25.haftadayim bel ağrılarım başladı ama 3.aydan sonrası çok rahattı vitamin eksikliğinden öyle yasiyor olabilirsin çünkü gerçekte çok rahat geciyor
BirAskMasali1323 Momofates benimde bugün tam 12 haftalık oldu 2. Trimestıra girer girmez bulantım başladı sabah bulantı zorladı beni 1. Trimestır rahat geçti sadece sırt kuyruk sokumu ağrışarım var benim onun dışında iyi çok şükür bakalım 2. Trimestırda neler bekliyo bizi sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almak nasip olsun inşallah
Sleep Bende 13+5 im 13.hafta çok güzel başladı bulantilar geçti iştahım açıldı çok şükür keyfim yerine geldi temizlik bile yapmaya başladım ilk trimester çok zor geçmişti benim icin
Boncukk123 Momofates herkese göre degısır bence canım daha yeni girdiysen 1-2 hafta sonra enerjin tekrar gelebilir ama bende 3.tremester son ay daha zor ilk 3 ay benim zor geçmişti son 1 aya gelince anladım ağırlık kemik ağrıları yalancı sancı daha zor
Esim Momofates ilk trimesterı rahat geçirdiğiniz için herhalde, ben sürekli serumla ayaktaydım aşırı zayıflamıştım şuan 22 haftadayız 1 aydır yemek yiyebiliyorum kilo almaya başladım çok şükür bu günlerime ilk trimesterda ölüp ölüp dirilmiştim resmen