Zeliha66 Sewo iyi cok sükür 2gün küvezde kaldı 3.gün aksami eve geldik erken dogum riski oldugu icin 30ile 32.haftada ciger gelistirici vurulmustum onun cok faydasi olmus. Kac haftalik hamilesin serviks kac serklaj var mi?
Sewo Zeliha66 25 haftaligim 24 de ciger geliştirici vuruldum. Serklaj yapılmadı 24 . Haftada kısalık görüldü cocuk büyümüştü yapmadılar. Rapor verdiler yatacaksin 9. Aya kadar denildi
Zeliha66 Sewo bende 17.haftamda yatmaya basladim canim inan bide ögrendigim günün ertesi günü ev tasıdık heryer heryerdeydi elimi hic vurmadim yattim hep bol su ic klozete otur sirkeli suyla taharetlen enfeksiyona dikkat et
Sewo Zeliha66 haklisin canım. Benimde ev taşıma durumu vardı iptal ettik. Enfeksiyon olmamamiz lazim .
Zeliha66 Sewo bende mantar vardı fitil kullnadim fayda etmedi sirķeli suyu doktorada sordum kullan dedi. Ilac kullaniyosan hergün aynı saatte kullanmaya özen göster kabız olmamaya calış. Serviksin kaç?
Sewo Zeliha66 bende enfeksiyon olunca sirke kullanırım gercekten iyi gelir. Benim 2.8 ile 3 arasi birşeymiş
Askkokuluyavrum zdemKln ben 8. Haftadan beri kullanıyorum canim 12. Haftadayım Pazartesi gün kontrolüm var doktor biraktirabilirim belki dedi duruma göre çok şükür kanamam Yok sen kullanıyor musun suan
Askkokuluyavrum Krispiim16 vallahi araya bilmem kaç kişi sokup buldum ilacı eczaneler de yok yok yok 😞😞
Eternal Krispiim16 Ben artık başka illerden bile bakıp aldırıyorum. Kenara ayırıyorum çünkü hiçbi yerde yok 😏
Sewo Krispiim16 canım ben dün aradim eczanelerde yoktu özel hastahabede calisan arkadas depodan aldi vurdu. Suan hic yok eczaneler de
Prensleriminannesi Krispiim16 Merhaba! Bu ara gerçekten çok sıkıntı ben 15. Haftamdan beri kullanıyodum yarın son kez yaptırmam lazım. Gittiğim hastanenin acilinde yaptırıyodum orda da kalmadı. Doktorum reçete yazdı tekrar başka özel hastanelerin acillerinde bulup yaptırabilirsiniz. Ben yarın kurtuluyorum inşallah darısı sizlere
hande19 zdemKln ben 20 haftalik doğum yaptığım için 34 haftalik olduk hala bırakmadık ilaçları doğuma gidene kadar da devam edeceğiz
Prensleriminannesi hande19 bende 15. Haftamdan beri gümde 3 progestan 5 günde bir proloton depont kullanıyorum ve yarın çok şükür son iğnem 36 haftalık oluyorum. Benim doktorum 36.+4 de bıraktırıcak tüm ilaçlarımı
Zeliha66 Sewo cokda kısa degilmis cok dikkatli ol. 1litre kaynamis suya 1caybardagi sirke koy. Benim bide rahimde yumusama vardi dinlenme cok onemli bide strws yapma
tugcesakir33 Krispiim16 canım bakın özel de de olmassa ben yardımcı olayim kardeşim eczaci onların deposun da var
AyseNurv Bana da doktor enfeksiyon var diye antibiyotik verdi progestan verdi 24. Haftadayım bide Bebek de kasılma olmuş ondan verdi kullanıyorum bende :(