Aksutilayda44 Kızlar merhaba 33+5 haftalik hamileyim kızım olcak bebeğimin kilosu 2100 gram. bebeğe en çok ne kilo aldırır siz neler yediniz ve güzel sonuçlar aldınız 🤰😊🤍🤱
Hilallaylizz Aksutilayda44 günde iki tane muz ye yanında da bir iki tane ceviz bir sabah bir akşam Gün içine ara öğün olarak bir kase ev yapımı yoğurda ben bir kaşık reçel koyuyorum üç dört cevizi elimle parçalayıp içine koyiyorum ve bir avuç da dut kurusu koyup karıştırıp yiyorum Kahvaltıda avakado ye aşırı yemekle bebek kilo almıyor onun beslenmesi gereken şeyleri ye Günde bir haşlanmış yumurta ye gün içinde kabak çekirdeği yiyorum bebeğim masallah çok güzel kilo alıyor ve ben hiç kilo almıyorum sık sık yiyip az yiyorum ekmek fazla tüketmiyorum
Cennet_kusum16 Aksutilayda44 beslicek herşeyi yedim ama Bebek almak istediği kadarını aldı..Zorla güzellik olmuyormuş 🤣 38 +3 hafta 3000 kilo ile doğuma giricem yarın 😊
belinda88 Sevbebek ben 3.ayımdayım öyle çok canım birşeyler çekmiyor normal mi sizce sıkıntı olur mu kilo bakımından
Ecekazan11 Aksutilayda44 bende önüme gelen herşeyi yiyorum ama ekmeği tabikide azalttım kendim fazla kilo almiyim diye mesela bir avuç badem bir avuç ceviz ve bir büyük bardak kefir ile ara öğün yapıyorum muz tüketiyorum mesela avakadoyu sade yiyemiyorum yarın avakado bir muz bir ceviz veya bademi miksere koyuyorum içine bir yemek kaşığı şeker koyuyorum mikserden geçiriyorum ve içine bir çay bardağı süt koyup tekrar mikserden geçirip yiyorum hem bebeğe kilo aldıran besinleri tüketiyorum hem sağlıklı ara öğün yapiyorum
Nurincbyrz Ecekazan11 avakadoyu bende sade yiyemiyorum ama geçenlerde üzerine sadece limon sıktım öyle çok daha güzel oldu öylece bir avakado yedik 😂🐣
Nurincbyrz Aksutilayda44 muz, süt,kabak çekirdeği, avakado, ıspanak, günde bir haşlanmış yumurta, süt ürünleri et, balık, tavuk genellikle bunları yiyorum
denizalismom Aksutilayda44 herseyi yedim ama özellikle muz ceviz fındık çok tükettim 3700 doğdu bebeğim
fermaneva01 Aksutilayda44 muz,yoğurt,bulgur,kuru baklagil,kuruyemiş ceviz badem ve et tüketiyorsanız tavuk falan ben yiyemiyorum yemediğim halde oğlum 4410 kızım 3110 doğdu 🤭
yamanagihan Aksutilayda44 C her şeyi ye bacım 😁 bol bol suyunu iç ihmal etme o seni sürekşi tuvalete çıkaracaktır zaten sıkıntı etme