Songul2610 Crnarz kac gn snra negatifi gördn cnim ardindan ne kdar süre snra pozitifi gördn . Allah sna bagslasn cnim
o6__8o Songul2610 5+2 gunluk hamileyim.adetm 10 gun gectkten sonra idrarda test yaptm iki cizgi cikti.aradan 3 gun gecincede kan testinda pozitif cikti. Sabretmesi cok zordu ama.insallah bekledigin sonucu alirsin :))
Songul2610 o6__8o amin cnim ins. Allah kucagina almayi nasip etsin. 10gün gecincemi yaptn öncesnde evde test yapmadn mi
o6__8o Songul2610 adetim 7 gun gecince ede test yaptm iki cizgiyi gordm. Ama yinede kan testi daha net sonuc verir diye yilbasina denk gelmisti o sekilde 10 gunu tamamlamistik :))
Ceylanarc Songul2610 ilk hamileliğimde çok rahatsızlandım adetime de 3 gün vardı hastaneye gittim hamilelikten şüphelendiler ama beta negatif çıktı ığne yaptılar rahatlayım diye sonra adetim 5 gün gecikti gebelik testinde pozitif çıktı ama malesef iğneden dolayı öğrendikten 2 gün sonra düşük yaptım yani benim kandan 1 hafta sonra testte çıktı
Lora Songul2610 bence her kadinda degisiyordur benim adetim 3 gün gecikti test yaptim iki cizgi Cok netti herkesin farkli
Songul2610 Lora haklisn herkesn farklidir ama bilgi sahibi olmak icn actm postu. Allah sna bgslasn cnim
Ceylanarc Songul2610 sağol canım nasip etti çok şükür 8 aylık hamileyim az kaldı doğuma 😊 Allahım sanada nasip etsin biran önce
Songul2610 o6__8o ay masallah ne gzel ins bende gzel haber alirim🙏🤗 7ocak akşamına doktoruma randevu aldm gündüz randevulari dolu . sabahinda kan testi yaptircm aile hekimimde, varsada yoksada sonucumla gidecem bosuna hastanede beklememek icin
snm-91 Benim 0.47 cikmisti. Hatta testi yapan doktor daha çok gençsin elbette olur üzülme demişti. Halbuki denedigimiz ilk aydi ve sadece radyasyonla çalıştığım için tedirginim. Yine de kurşun onluklerle korunarak çalıştım çünkü hissetmiştim. Sonra adet olmadan idrar testinde pozitif çıktı. 15 güne kızım dogacak.Demem o ki olabilir umutsuzluğa kapılmayın kendini en iyi kendin tanırsın. Tamam kan testi her zaman yanılmaz ama kendini dinlemeye devam et
Songul2610 snm-91 ck tsk ederm cnim. Allah kucagina almayi nasip etsin saglikla gelsn ins🤗 benimde 6.gün gecikmeyle 0.100 cikti hala beklemedeym