Songul2610 Mrh arkadaslar benim bu ay 6günüm gecti betaya baktirdm ama negatif cikti kadın doguma gdeyim dedim neden gecikms diye aile hekimim biraz daha bekle olmazsan git ddi. . Bugün 8.günüm hala adet olmadim sizce baska sebepten mi yoksa gec döllenme mi? . . .
Aytac_Guven Songul2610 canm benimde gününden geçmeden önce kan verdim kolonoskopı olucaktım kana baktı doktor hamile değilsin dedin pahalı test aldım gunum geçince çıkmadı sonra 2,50 alddım hemen cıktı ikinci cızgı
Elele Songul2610 benim de bi haftalık gecikmede kanda negatif çıkmıştı. İki hafta gecikince tekrar kan testi yapmıştım o zaman çıkmıştı geç döllenmeymiş. İnşallah sizin de öyledir
dddy Ben aile hekimliğinde beta hcg baktırdığımda negatif çıkmıştı 1 hafta sonra idrar testinde pozitif çıktı 5 haftalık hamileymişim
Songul2610 Aytac_Guven Rabbim nasip etmisse oluyo cnim . Ben ilk bebegimi erken dogumda kaybettm smdi tekrar istiyorz ins nasip olur
Kuubraaaa Canim benim de öyle olmuştu 2 hafta sonra tekrar test yaptırdım ve pozitif çıktı inşallah seninde öyle olur 😊
Songul2610 Peki gec döllenmede belirti yasadıniz mi kizlar gün . Gün gectikten snra. Benim gögüslerim sismis sertlesms. arada kasıklarimda batma oluyo belim agriyo . Ilk hamileligmde 3.aya kadar bel agrisi yasadim
Crnarz Songul2610 geç döllenme olabilir canım banada aynısı oldu sonra evde test yapınca çift çizgi o gün kan tahlili de verince öğrendim
Songul2610 Crnarz kac gn snra negatifi gördn cnim ardindan ne kdar süre snra pozitifi gördn . Allah sna bagslasn cnim