Asralikra Serifeeed yaptım geçen yıl doktorum Hüseyin Özyurttu hastanenin genel çalışanlarıyla problemliymis yani seveni pek yokmuş o yüzden baya sıkıntı yaşadım orda sezaryen düşünuyorsaniz doktorunuzu iyi seçin
Serifeeed Asralikra nasıl gerçekleşti sezeryanınız ne gibi işlemler uyguladılar genel mi spinalmi yapıyorlar ameliyatı
Asralikra Serifeeed istek üzerine sezaryen yapmıyorlar zaten benim gebelik zehirlenmesiydi acil oldum belden uyusturdu ameliyatta sıkıntı yaşamadım hemen kalktım ayağa
seyma2609 Ablam orada Çağatay Beyde sezaryen olmuştu. Odadan ebelerden doktordan her şeyden çok memnun kalmıştı
Ftm_krky seyma2609 merhaba bende Şehir hastanesine gidiyorum odaları tek mi acaba ve ebeler ilgili mi
anneadayi-123 Benim kuzenim perintolog Ebru hanım kadın dogumdayken ikinci sezeryan doğumunu yapmıştı. Birincisini özelde yapmıştı ve tabi özelin şartları gibi değil hala eski ebeler var demişti. Ama büyük bir problem yaşamadı.
Serifeeed anneadayi-123 sizin kuzeniniz mi ebru hanım ben sezeryan olucam zaten kısmet olursa bakalım özelde olmuştum bende ilk doğumu devleti ilk defa denicem