Kayrabsra Merhaba kızlar 8 haftalık olduk ama bulantı ve yanma 🔥 var ne denediysem olmadı 😞Mide de hazımsızlık var ne yersm hmn bi gegirme geliyo su 💦 içsem bile bu böyle yemeye korkuyorum 😩 bu süreç ne zaman geçiyor sizlerde de oldu mu
Bade11 Kayrabsra bende hala geçmedi 16 haftayım.. ama bebis için değer sabret limon elma fln ye yada cubuk kraker
Ckyert Kayrabsra doktorum yanma için gaviscon vermişti geçmezse lansor icebilecegimi söyledi ama açıkçası tercih etmedim
Haleserkan Hevii benimde 10haftalık hiç belirti Yok sadece bu sabah kalp sıkışması oldu ne bulantı ne yanma
Kayrabsra Ya böyle hiç belirti yok hiç bir şey hissetmiyorum diyenleri duydukça kıskanıyorum 😂 ne kadar güzel bir duygudr tadını çıkarın gün sayıyorum resmen ne zaman bitecek diye gerçekten çok zor 😩
Haleserkan Deletedmom344 olduk canım seninle aynıyız Allah’ın izni ile nasıl gidiyor senin kalbini duyduk şimdi de acaba bi aksilik var mı onu düşünüyorum gelmez bunun sonu 🤣🤣
Deletedmom344 Haleserkan İyi geçiyor valla daha hiç kusmadım rahat geçiyor kuzum senin nasıl geçiyor? 😂 Evet ya şimdi de korkuyoruz ya kalbi durursa ya bir şey olursa Allah korusun. Ne zaman gideceksin bir daha doktora 🙈
Sevdaninmucizesi Kayrabsra ben her gün günde 2 3 ayva yiyorum ama bana dokunmuyor bünyeden bünyeye değişiyor olabilir belki mide bulantıma iyi geliyordu
Kayrabsra Ckyert Valla içiyorum malesef gavisconu bulantı içinde meptamid içiyorum günde 2 Kez verdi doktorm ama tek bir tane içiyorum bn
Haleserkan Deletedmom344 hiç sorma kuzum allahım esirgesin 17ocak canım benim senin ? Ense kalınlığı ikili test vs dedi ama ikili testi yaptırmayı düşünmüyorum
Minnosaile Kayrabsra yanma yok ama bulantı hissi beni bitiriyor. Sadece yoğurt ayva elma salata havuç yiyebiliyorum tavsiye ederim 🙂
Deletedmom344 Haleserkan Ben de 17’sinde gideceğim şansa bak😂😂 Ben de kararsızım ama büyük ihtimalle yaptıracağım 🙈
Haleserkan Deletedmom344 benim tek sebebi olumsuz bir şey duyarım rahat hamilelik yaşamak canım çok sağlıklı bebeklere de sıkıntı olduğu söylendi valla tesadüfler gidiyoruz aynı 😬🙏🏻🙏🏻😍 iki hafta kaldı bi geçse hemencecik