Betul-97 Kadersaahin 17.haftamda gittiğimde doktor baya uğraştı dedim daha fazla zorlamayalım mahremiyetine çok düşkün olacak herhalde dedim öyle bıraktı hiç göstermek istemedi😊😊 Amin inşallah hepimizin bebişleri sağlıkla doğup büyüsün
Gamzeramo Laz53_ rüyalarımda 3 yil boyunca sarisin renkli gözlü hafif kivircik sacli güzeller güzeli bir kiz çocuğu görürdüm sonuc erkek oldu 😁 iyikide oldu meleğim canım oğlum
Babyycutee Laz53_ ilkinde hep kız hissettim rüya gördüm ve kız oldu 2. De erkek istedim erkek gördüm rüyamda ve erkek bebek bekliyorum ❤️❤️🙏
caglaaaa0 Laz53_ erkek hissediyordum herkes erkek dedi kız aklımızın ucundan bile geçmiyordu ama nazlı bi kızmış 🎀
Gulseren-85 @Laz53_ hep bi kız hayalim vardı eşimde tedaviye başladık kızım olacak benim dedi cinsiyet belli olna kadar hep net konuştu kız diye kızımız olacak Allah nasip ederse Allah herkesin gönlüne göre versin isteyen herkese nasip etsin Rabbım
ikibaloglanannesi İlk hamile kaldığımı öğrendiğim an eşime bak oğlumuz olacak demiştim ve oğlumuz oldu iyikiiii de olduu pamukum💙🧸