Betul-97 Kadersaahin Ne zaman cinsiyetine bakmak istesek ya bacaklarını kapatıyor ya da arkasını dönüyor bizi baya uğraştırdı. 15, 16 ve 17.haftalarda gittim 3 farklı doktor iki özel bir devlet hastanesi hepsi %60 kız dedi ama kesin değildi.
birLinaannesi Laz53_ rüyamda sürekli oğlum olduğunu gördüm oğlan hissettim ama kızım oluyor 10 gün sonra🥹🩷 Hisler de yanılırmış arkadaşlar 💆🏻♀️
Adensu_ Önceden hep kız isterdim.. Hamile olduğumu öğrendikten sonra erkek hissediyorum ve istiyorum🥰
BusraDsmirsoy Laz53_ ilk gebeliğimde hiç birşey hissetmedim ama kız çocuğum olsun çoook istiyordum kızım oldu sağlıkla doğdu Rabbime çok şükür. Şimdiki gebeliğimdede kız istedim ama erkek olur kesin demiştim erkek geliyor 😂
Rmys-fFth İlk hamileligimde kız hissettim kızım oldu şimdi kizim 20 aylık ikinciye hamileyim kız hissettim kızım olacak ilk ruyamda kız gordum ikinci rüyamda bariz bı şekilde erkek çocuğuna hamile olduğumu gormustum ama kızım olacak☺️
Aerithma Laz53_ daha hamile kalmadan hep oğlum olacakmış gibi hissettim. Hamile olduğumu öğrendiğim andan itibaren hep oğlum olacak dedim içimden. Şimdi oğlumu kucağıma almak için gün sayıyorum. ☺️☺️
Gmzmrt80 Laz53_ rüyamda kız cocugu baba diye bahırıyordu ve kız olacak dedim kız okdu şimdide o rüyamdaki kız gıbı babaaaaa dıye bagırıyor kızım şuan ikini geliyor onuda kız istiyorum ama sanki erkek hissediyorum
Zeynomsu Laz53_ ben oğlum olacağından emindim bakalım doktor bikecek mi diye gittim🤪 ya harbiden tereddüt etmedim . Öğrendim oğlumuz olacak dedim oğlum oluyor
serpilsadan Laz53_ Ben kız hissediyordum hala öyle hissetmek istiyorum ama dr 12. haftada görüp cinsiyeti belli dediği için erkek olduğunu düşünüyorum artık biz henüz öğrenmeye cesaret edemedik😅😅 Rabbim sağlıkla kavuştursun bebişlerimize sonuç ne olursa olsun sağlık olsun😇
Mrvtrk Cinsiyet teorileri takvimleri hep erkek gösteriyordu. Bende erkek hissediyodum. Rüyamda da erkek gördüm. Gönlümde hep kız vardı ama oğlum olcak diyordum. Eşim kız hissediyodu. Fetal dna sonucu kızımız olacağını öğrendik . Büyük bir şokla mutluluk yaşadım😍💕