Nur1806 Mltmomr olsun önemli olam hayırlı evlat olması😊 ikinci bebeğiniz mi? benimde 1 oğlum var ikincide hep sağlıklı sıhhatli olsun hayırlı evlat olsun dedim ama Allah biliyor içimi kız istiyordu bir yanım farklı olsun onu da tadayım diye😊
Prenses_annesiii Bittiama bizim cinsiyetimiz kesinleşti doktor kız dedi 🥰 benim rüyamın aynısı çıktı sizde nasıl olur bilmem hayırlısı olsun inşallah sağlıkla gelsin 🤲🏻😇
Bittiama Prenses_annesiii maşAllah ne güzel, darısı başıma diyeyim🥰 amin, hepsi sağlıcakla gelsinler bebişler🙏🏻🌸
esraserdar34 Cangul92 bende kız istiyordum doktorda başta kız dedi kendimi ona göre ayarladım sonra baktık ki erkekmiş başta alışmak biraz zor oluyor sonra insan kabulleniyor
Cangul92 esraserdar34 ama kabullencez mecbur Allahım ne kadar zor sahip olanlar var nankörlük etmek olmasın dıyorum ama işte neler alcaltım şuydu buydu diye kendı kendımıde yedim 😀
Miskinim İlkinde hep erkek hissettim kız oldu şimdide niyetse hep erkek diyorum ve herkes erkek erkek bu sene erkek senesi kızın olursa şaşırırız diye diye erkeği aşıladılar
Pinkopinkoo Bu sene gerçekten erkek senesi mi. İki arkadaşımın 16 haftalık ikisi de kız . Benle birlikte 6 arkadaşımın erkek
NerminAyla Laz53_ ilk günden beri bir gün bile acaba erkek mi demedim. Hep kız hissettim, çevremdekilere de boşuna erkek demeyin kız olacak diyordum😂