zelis63 Laz53_ 2. Hamileliğim bir oğlum var çok kız istiyordum ama erkek hissettim erkek oldu aklım hala kızda 😀😀 oldu derken daha 25 haftalık
Pinkopinkoo Cangul92 Bende aynı psikolojideydim . Sonra dan kabullendim. Sonra özür dilerim oğluşum dedim 🤍 sen benim minik koruycumsun affet anneni dedim 🤗😇
Aycskn Laz53_ rüyamda hep erkek bebek görürdüm kız hissettim hep aşermelerim bile o doğrultudaydı ama her zaman ters köşe yapıcak bize derdim gerçekten de öyle oldu oğlumu bekliyorum şimdi ve ismini de rüyamda gördüğüm isim koyacağız 💙💙
Laz53_ Cangul92 aynı durumdayim hep erkek gördüm iki tane erkek gördüm hamile olmadan seneler öncede hamile olduktan sonrada. Dün doktor kız dedi benimde ağzımdan hep erkek çıktı konuşurken ister istemez doktora inanasim gelmedi13.haftadayim fazlada gorsermedi kız tahmin etti öbür ay bakicaz ney diye 🤗
Nur1806 Laz53_ ilk hamileliğimfden farklı olması cildimin sivilcelenmesi dolayısıyşa kız hissediyordum kız dedi doktor🌸
eceyc314 Laz53_ oğlumda en baştan beri erkek hissediyordum hatta doktor cinsiyet erkek diyince biliyordum demiştim oda şaşırmıştı tepkime😅 şimdi kızımda ise belli bir hissim yoktu. Çok karışık bir zamanda gebe kaldım düşünmeye fırsatım olmadı ama oğlumdan farklı bir gebelikti 3. Ayda hissettim kız diye öylede kız çıktı😊
hiraa_ Laz53_ heo gönlümden ilk kızım olsun isterdim ama hiç hissedemedim ne olduğunu öğrendimmm kız olduu😂😍
Nurdoga Laz53_ ilk gebeligimde kız çocuk rüyamda görüyordum oğlum oldu kız hissediyordum eşimde hep erkek demişti oğlum oldu bundada hep erkek bebek gördüm rüyamda içimden geçen de erkek bebek olcak die tabi gönlümde kız istiyordum esiminde tahmini kızdı ama bu defa benim hislerim doğru çıktı Gine oğlum olacak sağlıkla inşallah
_almirasmom Laz53_ 2. Gebelıgımde hep kız hıssettım ruyamda erkek bebek gormeme ragmen cunku belırtıler ılk kızımla aynıydı hıc ekstra baska belırtı yasamadım ıcın hep hıssettım sukur kız🥹🌺🙏
Mltmomr Çok kız istedim, hatta o kadar çok istedim ki ne dualar ne namazlar kıldım rüyamda hep kızım oluyordu 😂 ama minik bir prensim olacak 👼🏻💙
Nur1806 Mltmomr olsun önemli olam hayırlı evlat olması😊 ikinci bebeğiniz mi? benimde 1 oğlum var ikincide hep sağlıklı sıhhatli olsun hayırlı evlat olsun dedim ama Allah biliyor içimi kız istiyordu bir yanım farklı olsun onu da tadayım diye😊
Betul-97 Laz53_ En başından beri erkek hissediyordum rüyalarımda erkek görüyordum detaylı ultrasonda kız olduğu belli oldu💜💜
Bittiama Prenses_annesiii Ben de hep kız gördüm, hatta ismini bile koymuşuz ama bana rüyaların tersi çıkar dediler. Şu an cinsiyet kesinleşmedi, haftaya netleşecek.☺️
Prenses_annesiii Bittiama bizim cinsiyetimiz kesinleşti doktor kız dedi 🥰 benim rüyamın aynısı çıktı sizde nasıl olur bilmem hayırlısı olsun inşallah sağlıkla gelsin 🤲🏻😇
huysuz__ Laz53_ ilk iki bebeğimi doğru hissettim Bi kız Bi oğlan. Bebişi bazen kız bazen erkek mi acaba diye hissiyatımda kararsız kalıyodum, kızce olduğunu öğrendik 🌸 ama eşim kızım olucak diyip duruyodu 3.ye, o hissetti gerçekten❤️
Sumeyyeky Laz53_ erkek hissettim rüyamda da erkek bebek gördüm kızım olacak. Babası daha 4 haftalıkken kız olacak demişti temiz kalpliymiş demek ki 🤣
ZeynepDuru17 Laz53_ erkek hissettim doktor kız dedi ilk başta ben hep erkek hissettim sonra üç kontrolümdede erkek bebek dediler doğunca bakicaz 🤣