Buket60 Biz gün aldık 38+4te 30 mayıs için. Benim doğum günümle aynı olacak inşallah. Tam 30.yaş günümde 😊
Ayselluyaar nursedaguney 33+5 şuan doktorum 15 mayısa kadar normal doğum için bekleyebiliriz en geç 22 Mayıs demişti 44 cm kilosu 2.300 kg bu aralar arada bir yalancı sancı dedikleri ağrıları sancıları yaşıyorum bakalım küçük beyimiz ne zaman gelmek isterse bekliyoruz 🌸😄
Safie2020 kubraytekinayan merhaba gittiniz mi hastaneye bende aynı sixin. Gibi 36+2 yım bugün gittim gün verir diye malesef vermediler siz naptinz
kubraytekinayan Safie2020 evet gittm nst ye girdim ama gün vermediler 10 gün sonra tekrar gidicem ozaman verirlermi bilmiyorum ☺️ acelemiz yok hayırlısıyla gelsinler inşallah ☺️
Bahar1453_ 34/3 olduk mayıs sonu doğum dedi boyu. 47cm dedi hayırlısı olsun bu hafta yürüryüşüm zorlanıyor
Sare09 35+3 oldum biraz bel ağrım var sabahları da karnım ağrıyor dün kontrolüm vardı nstde sancı çıktı bebeğin kilosu 2700 olmuş bugün perine masajına başladım
Zulbiye 36+3 13 mayis görünüyor doğum ama erken olur gibi 35 haftada 2.500 kiloydu bebiş heycanlı bekleyiş😊