Hsnsarem-94 Rabbim isteyen dileyen herkese nasip etsin sonunda bende ikinci kez anne oluyorum Allah’ım bu postu atmak isteyen herkese nasip et Rabbim sağlıklı hayırlı bir evlat olsunlar hepimizin yawrulari inşallah
FKRKS29 Hsnsarem-94 yaaa Rabbim sağlık sıhhat versin , bende bu postu açmak için çok beklemiştim sonunda Rabbim nasip etti ❤️🥰hala böyle postlari görünce çok seviniyorum insAllah sağlıkla hayırla kucaginza alirsinz🥰❤️❤️🥰
Hsnsarem-94 qusel inşallah çok teşekkür ederim burda olup yada olmayan dünya üzerinde kim evlat ateşiyle yanıyorsa Rabbim tez zamanda aynı duyguyu yaşatsın tek duam bu
Hsnsarem-94 FKRKS29 çok ama çok çok çok çok çok teşekkür ederim ben r tane kızım var oğlumu depremd kaybettim ondan sonra ilaç gibi geldi bu bana çok sağolun
qusel Hsnsarem-94 amiiin bende çok geç anne oldum bende herkese dua ediyorum sürekli rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
FKRKS29 Hsnsarem-94 ya Rabbim mekanını cennet eylesin ❤️ insAllah evlatlarımızın ayağına taş değmez ❤️
Dlntkesn Hsnsarem-94 Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah Allah’ım isteyen herkeseeese en hayırlısıyla nasip etsin 🤲🏼🤲🏼😍
Oznurunannesi Hsnsarem-94 gözün aydın Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin bende pazar günü öğrendim ikinci kez anne olacağımı ❤️
Mutluannebebek Hsnsarem-94 Adete kaç gün kala başladı belirtiler acaba .Hayırlı uğurlu olsun bu arada 🤍🌸
Hsnsarem-94 Mutluannebebek canım ben son bir haftadır belirtilerin vardı hatta benim reglim 8 gün gecikti regl günümden bir gün önceden test yaptım negatif çıktı bekledim bugünde gecikmenin 8. Günüydü yaptım çıktı çok şükür
Hsnsarem-94 Mutluannebebek adet öncesi hiç belirtim yoktu benim hata test yaptım bir gün öncesi negatifti bekledim tam tamına adet günümden bir iki gün sonra belirtilerin oldu ve tam 8. Günü pozitif gordum
sweetmom_ Hsnsarem-94 maşallah. Ay tam da böyle bir post atmak için neler vermezdim🥰💐💐 sağlıkla kucağına al inşaallah canım benim 🥰