ZeyneppppGucer İstanbul üsküdar tarafında uygun fiyatlı detaylı ultrason yapan yer bilen var mı yardımcı olur musunuzzz
ZeyneppppGucer Ketii 🙄🙄 abartmakta üstlerine yok gerçekten ben de doktorumun önerdiği yere sordum 3000 miş indirimle 2750 dediler 😶 devlette yaptırıcam artık
ZeyneppppGucer Ketii doktorumun önermesi üzerine yapıyorlarmış doktorum için yapılan bi indirim yani direk görüntüleme merkezini önermişti bana
Huris53 Tugcesa Hemde çokkk, ilk gebeliğimden beri ona giderim buda ikinci gebeliğim detaylida kadın doğum da da mükemmel bir doktor. Çok ilgili çok bilgili ve cana yakındır oturup konuşabilir herşeyi sorabilirsiniz elinden geleni yapar
Tugcesa Huris53 çok teşekkür ederim cevapladiginiz için ben başka bı hastaneden almıştım randevu ama yarın ki randevumu iki hafta sonraya iptal ettiler birden bire şimdi 23.haftamdayım da inşallah Erbil beye bulurum randevu çok geç oldu boşluk varsa felan artık yarın arayıp soracağız
Tugcesa Huris53 tekrar sizi rahatsız ediyorum haftaya persmbeye alabildim randevu Erbil beyden ama çalıştığı yerin ismini sormadım internetten bakarım diye ama internette de bulamadım neydi ismi acaba yerin
Huris53 Tugcesa Çamlıca medicana çapraz karşısı Akbank üstü Santral iş merkezi 5. Kat , d 12 Isim olarak bende hatirlayamadm simdi ama adresi bu Sibel acikalin klinigi