Halin Kızlar sezaryen doğumda belden uyuşturduktan sonra karına bastırdıkları anı, iki kişi elleriyle çekip o alanı büyüttükleri anı hissediyor musunuz? Çok fazla video izledim, kendimi çok korkuttum. Tek korkum bunlar, bunları hissedecek miyim acaba?
myangelson Halin Çok fazla video izledim, kendimi çok korkuttum Neden kendinize bunu yaptınız korkuyorsaniz 🥲 Ben hissetmedim hiçbirini
BirazbundanBirazondan1 Halin hayır hissemiyorsın. Bebeğin ne zaman çıktığını anlamıyorsun. Benle sohbet ederken bak kim var orada dediler. Bir baktım kızımı bana gösteriyorlar. Bebek çıktıktan sonra karnımda bosk maçı var sandım. O çekiştirmeleri bile açısızdı. Size tavsiyem hiçbir şekilde doğum video izlemeyin. Daha çok korkarsınız
Aleyna_kpln Halin 10 gün önce sezeryan oldum ilk sezeryanimdi hicbirsey hissetmiyorsun o kadar rahat ki tabi sonrası ağrı sancı oluyor
Fatma_ecem4 Halin amaliyat anını hiç duymuyorsunuz sonraki karnına bastirmada anlık bı his keşke izlemeseydiniz her doğum her kadına özeldir ❤️
myangelson Halin zaten insanın başına ne gelirse meraktan derler 🙈 kaç haftaliksiniz belki yeni hamileyseniz unutursunuz biraz. Ben bekarken bakmıştım ameliyat videoları izlerdim hep ama unuttum sonradan ameliyat olacağım zaman hiç aklıma bile gelmedi
OktaycanveAnnesi BirazbundanBirazondan1 ben aslında en çok heyecan yaparsam diye korkuyorum yani heyecanla tansiyon falan çıkıyor ya olmaz demi birşey siz gördünüz sonra sizi dikip çıkardılar demi
MorKelebek54 BirazbundanBirazondan1 belden uyusturma sureci nasil oluyo peki? Apidural dedikleri sey bu mu oluyo yani sezeryanda belden uyusturma mi?
balim35 @Halin bende sezeryan istiyorum ama izlemeyeceğim ya güzel şeyler okuyun olumlu şeyler neden kendinizi strese sokuyorusnuz 🥲🥲 benim tedavi geçmişim de var bebekle ilgili o nednele ameliyathane ya da narkoza vs alıştı vücudum o nedenle çok korkmuyorum ama yine de izlemeyin güzel düşünün hissetmezsiniz zaten doktorlar hemşireler his varmı diye sürekli soruyor mus hem burda okudum hem de bir arkadaşım söylemişti inanın basit bi ameliyat gibi düşünün mutlaka sonrasında acı olur dikiş vs ama o an sanmıyorum 🤗
myangelson Halin siz unutmaya çalışın gördüklerinizi. Zaten birşey hissetmiyorsunuz, ben daha doktor yeni başladı sanarken ameliyatın ortasına gelmişiz haberim yoktu. bebek alindiktan sonra da sedasyon veriyorlar genelde uyuyorsunuz. Benim ameliyat esnasında midem bulanmisti söyledim hemen ilaç verildi bir kaç saniyede geçti 😊
BirazbundanBirazondan1 OktaycanveAnnesi başında devamlı anestezi teknikeri vardı. Başın dönerse miğden bulanırsa söyle diyorlar. Bebek çıktıktan sonra ben tuhaf oldum deyince meğerse miğdem bulanıyormuş. Oksijen verelim dediler. Uzaktan tutdular. Miğde bulantım geçiyordu.
OktaycanveAnnesi BirazbundanBirazondan1 anladım bilmiyorum ne yaşayacağımı korkuyorum istet istemez iğneden kesilmekten değil panikten..
BirazbundanBirazondan1 OktaycanveAnnesi belirsizlik insanı kötü ediyor. Korkmatın sakin olun sonu güzel onu düşünün dünyanın en güzel bebeğini göreceksiniz. Ben minik bir cadı sahibi oldum. Hamilelerin duası kabul olur derler.benim minik cadı Öğlen uyumadı sayılır toplasan yarim saat 🥴😬 dua edinde gece uyusun 😅
OktaycanveAnnesi BirazbundanBirazondan1 hadi inşallah cadıya Allah tan bolca güzel uykular annesi sende dinlenirsin biraz inşallah sende bana dua et 🙈
BirazbundanBirazondan1 OktaycanveAnnesi teşekkür ederim ağrısoz sızısız kolay bir doğum olsun. Sağlıköa bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
BirazbundanBirazondan1 MorKelebek54 spinal sezeryan belden uyuşma. oluyor. Belden vuruyor ağrı desen yok gibi. Damar yolu daha çok acıyor 😅 hemen uyuşuyorsun.
MorKelebek54 BirazbundanBirazondan1 spinal belden uyusma iste apidural ne o zaman ya😂 kafam karisti kiz iyice 😂 apidural da belden asagisi uyusma degil mj