saadetyamac 2727dfne ben aralikta aldim 5 aylikken 28 bine ama bir tanıdığım 8-10 hfta arasiydi aldı 39 bine ayni doktor onunda
saadetyamac saadetyamac 2727dfne ayrıca bu zamans kadar muayene icin ve tahliller nst için de para vermedim yanlış bilmiyorsam bir nst 350 e yakin bisey ki 35 haftadan beri her hafta nst var ben sürekli gribe düştügum için her hafta kan ve idrar tahlili genel kanlara hep bakıp takip ediyor doktorum
Nlnmtn Betus327 ben Liv e gidiyorum Gaziantep te muayene 1400 herşeyden ve doktorumdan memnundum şuan 26 haftalığım ancak doğum ücreti fazla geldi bize bu yüzden farklı bir hastaneye gitmeyi düşünüyoruz
alyamm_33 ikiprensesannesi27 Murat yatman kürtaj oldum ilgisi harika hastane muhteşem şuan 23 haftadayız doğumu orada düşünüyorum💗
Nlnmtn ikiprensesannesi27 öneren çok oldu gidyor musunuz doktordan memnun musunuz ffiyati uygun en azindan
ikiprensesannesi27 Nlnmtn ben ilk dogumumu bossanda yaptım memnun kaldım zaten ebeler personeller olsun hepsi ilgili ve çok iyiydi doğum anında boğazım kurudu suyumu goturmustum dogumhaneye suya kadr verdiler saolsunlar doktora hangisine giderseniz artık tercih sizin
Busraasmsk Nlnmtn bende bossan da gidiyorum berfin hanıma yarın inşAllah doğumum gerçekleşecek şehir Hastanesi’ne de gittim diğer doğum Hastanesi’ne de gittim ama baştan savıyorlar Berfin hanımdan memnunum 😌
Nlnmtn Busraasmsk inşallah güzel geçer doğumun ya da bebeğin gelmistir belki geç gördüm yazdığını🥰ben de gidecem Bossan a Berfin hanimi duymamistim
Busraasmsk Kubrakar272727 13000 canım bebeğimi de küveze aldılar bide ondan yana kalp şeridi çekildi bebeğin 1110 TL de onun için istemişler solunum için bizim için de dua edin olur mu
Kubrakar272727 Busraasmsk inşallah sağlıkla kavuşursunuz canım bı sıkıntı olmmz ❤️dualarımız miniginle
Busraasmsk Nlnmtn amelaytim çok güzel geçti ebeler olsun doktorum olsun hemşireler olsun ağrılarım var ama olur o kadar diyorum
Nlnmtn Busraasmsk yaa çok sevindimagri da olur o kadar ya sağlıkla kavuştun en azından darısı başıma🥰