Ceyda TubaY- bundan 1 ay önce bu postu ben açmıştım. Bana saçma sapan ücretler söylediler şuan bakıyorum aynı yazmışlar. Ben gazikent bossan hastanesinde 590₺ ye girdim canım gidiyorsun doktora kayıt açıyosun 915₺ sonra detaylıya yönlendiriyor ve alt katta ona da 590₺ veriyosun.
Semsemaaa karagozzeynep21com doğum ücreti nekadar telefonda bilgi vermediler.normal poliklinik ücretide 3500 dediler özel sağlık sigortası geçmiyormuş
Semsemaaa karagozzeynep21com bilgi alabilir miyim hangi doktora gidiyorsun paket aldm derken hastane doğum paketimi satıyor .bende liv e gitmeyi çok istiyorum ama piyasaya göre çok pahalı
karagozzeynep21com Semsemaaa Eda Deniz Atkına gidiyorum Aralıkta aldım paketi içinde kan tahlilleri, şeker yükleme, nst’ler, 10muayene, 1gece oda, süsleme vs dahil ekstra 1 kez diyetisyen, babaya bi check up vs birkaç şey daha var 34bin gibi bir şeydi.
karagozzeynep21com alp2020 ya ne aradığınızda bağlı biraz. Çok iyimser, her şey normalci bir Dr. Bu gayet güzel ama kendinizi gerçekten rahatsız hissettiğinizde bu tavır rahatsız edici oluyor. Üstelik bazen hastanede yatırmaya çok meraklı gibi geliyor bana. Ama mesajlara dönmesi, gereksiz ilaçlardan kaçınması güzel kendisi de güler yüzlü