Krmm09 Kızlar aşilama oldum tutmadı hiçbir tedaviye yanıt vermiyorum çok bunaldım ve yoruldum pesmi etsem acaba 3 yıl oldu😮💨
bubuiledudu Krmm09 benim geçen sene hem çipli asilama hem de pgt tüp bebek negatif sonuçlandı. Bu sene yine deneyecektik ki kendiligimden hamile kaldım asla pes etmeyin. 3 sene önce de 2 kaybım vardı.
Esrashshshssh Krmm09 benim de ilk aşılama tutmayınca aynı böyle pes ettim eşim etmeyelim dedi 2. Yapıldı onda da umudum yoktu tutmadı diye ağır falan kaldırdım hatta tüp bebek araştırdım tutmuştu pes etmeyin derim
YesimAykut Krmm09 sakın pes etme canım, biraz ara verebilirsin ama benim aşılamadan 2 ay sonra bugün hamileyim beta hcg 183 geldi, umut olsun sana da, 4 buçuk yıllık özlem🤗
Krmm09 Heidi7 benimde bu ikidir silik çıkıyor ama emin değilim beklettiğim için olabilir ben de kan vermeyi düşünüyorum
Heidi7 Krmm09 bugün 15. Gün tekrar kan vereceğim ama umudum yok. Senin idrsr testlerin mi silik çıktı ve kaçıncı gün yaptın
Krmm09 Heidi7 ben 8′inci gün yaptım bide 11 indede yaptım silik çıktı benimde umudum yok ama insanlah Allah bize nasib eder yaa🙁
Heidi7 Krmm09 tabi tabi oldum duphaston kullanıyordum bıraktığım gün direk geldi . Tekrar deneyecek misiniz
bubuiledudu Krmm09 aminn🙏🏻🙏🏻 süreç çok zor ben inancımı kaybettim diyordum eşimin de değerleri çok iyi değildi tüp bebekle tutmadi böyle nasil tutsun diyordum benim de bazen prolaktin yükselip düşüyordu kendi kendine
Heidi7 Esrashshshssh bir ay kendi haline bırakalım dedi ilaçların iğnelerin etkisi hormonlarda 1 ay devam edermiş mayıs ayında tekrar deneyeceğiz inşallah olumlu olur hayırlısıyla
YesimAykut Heidi7 benim aşılama sonrası 2.ayım ve şuan hamileyim beta hcg 183 geldi, pes etmeyin🥰 4 buçuk yıldır olmuyor çocuğumuz mucize oldu
Esrashshshssh YesimAykut ayy canim o kadar sevindim ki gözün aydın seninle 2. Aşılama olmustuk hatırlıyor musjn
Heidi7 YesimAykut çok sevindim sağ Salim kucağınıza almak nasip olsun inşallah hayırlı bir evlat olsun ♥️
Krmm09 YesimAykut gittim yine aşılama yapicaklardi istemedim eşim verikosel ameliyatı yapsın dedim belki olur
nzl9494 Krmm09 3 ay ilaç tedavisi, 1 kez aşılama 1 kezde tüp bebek tedavisi olmuş biri olarak asla ümidinizi kaybetmeyin derim. Hiçbir tedavide başarılı sonuç alamadım. Tam ümidimi kaybetmişken doğal yoldan hamile kaldım.