Dlg4515 Merhaba Trabzon Kanuni eğitim araştırma hastanesinde kadın doğumda takipli olan , bu hastanede doğum yapanlar hangi doktora gidiyorsunuz kimden memnunsunuz tavsiye verir misiniz
Dlg4515 Bu hastaneye hiç giden yok mu acaba önceki başlıklardan bulmaya çalıştım fakat hep eski tarihli olduğu için yeniden yazdım yardımcı olur musunuz
Alesh Dlg4515 tavsiye degilde kime gitme diyebilirim A. Baltacioglu. İkinci gebeligimdi aksam saatine randevu almistim. Beni o kadar strese soktu ki. Yani 10 saniye bile bakmamistir ultrasonla. 8. haftada hamileyim ancak diyebildim diyebilirim. Tereddute dusurdu beni cok o doktor. Medikalde deniz beye gidiyorum cok memnunum
Dlg4515 Alesh teşekkür ederim mesai dışı saatlere de randevu alınınca yine randevu aldığınız doktor mu baktı acaba , eğitim araştırma olduğu için bir kere haftasonuna aldım aldığım doktor değil stajer doktor baktı o yüzden merak ettim
Alesh Dlg4515 mesai dısı 2 kere soyledigim doktora aldim kendisi bakti. Hafta ici aksama almistim randevulari. Diger butun doktorlarin kapisi doluydu o doktoru sadece ben bekliyordum