• Gebelik
  • Cinsiyeti Ne Zaman Öğrendiniz?

Bende öyle düşünüyorum gittiğimde daha erken tahmin için insan düşünüyor yinede

seyda-4 13 ve 17de tahmin etmisti. 22 detaylida kesinlesti. Kizim gostermiyordu %100 diyemedi hic.🙂. Pozisyonu uygunsa belli olur galiba, saglicakla gelsin evladiniz 🙂

13+3 te tahmin yarın gidince net söyler diye düşünüyorum artık 🥰

seyda-4 16 da tahmin etti. Detaylı ultrasonda bile %100 degildi. 26 veya 27ydi sanırım emin olduğumuz.

seyda-4 doktoruna ve ultrasonuna göre değişiyor bence 3. Ye hamileyim 12.haftada kesin öğrendim iki cocugumun cinsiyetini de 3.yu de yarın ogrencem hayirlisiyla 🤗

seyda-4 13.haftada öngörüde bulundu erkek demişti ama 14+5 olduğunda 3 kere ultrasona soktu ve kız dedi. Tam emin olmak için mayıs başını bekliyorum kontrolde tekrar duyunca rahatlayacağım😂

seyda-4 12. Haftanın ilk günü 😍 ve bebeğim hiçbir şekilde kendini göstermedi. Dr ve ultrason farkı bence

hanlnim 14+5 te neden tekrar çağırdı doktor cinsiyet için mi merak ettim :)

seyda-4 hayır ikili tarama test sonucu çıkacaktı o yüzden gittik gitmişken de bakmıştı 😊

seyda-4 14+3′te 2 gün ileride olduğunu söylediler. 14+5′te öğrenmiş oluyorum teknik olarak galiba 😅

seyda-4 11de gördü ama 16ya kadar net olsun diye bekledik

denizalismom, başlığı Cinsiyeti Ne Zaman Öğrendiniz? olarak değiştirdi.