• Gebelik
  • Cinsiyeti Ne Zaman Öğrendiniz?

seyda-4 18 haftalık oldum daha gidip öğrenmedim yarın kontrolüm var hayırlısı bakalim 😃

seyda-4 11. Haftada tahmin yürüttü 14. Haftada gittik yorumsuz kaldı 😂 göstermedi, 25.inde gidicez bakalım daha

17.haftamda%90 kız denildi bakalım ayrıntılı ultrasonda ne denicek

seyda-4 11 küsür haftalıkken ikili testte kız demişlerdi ama diğer kontrollerde kendisini hiç göstermedi en son 20. Hafta gittiğimde görebildik kız dediler yine

seyda-4 13 ve 17 de randevum vardı. 13 te kız gibi görüyorum ama kesin diye düşünme dedi. 17de kesin kız dedi 💜

seyda-4 birini 12.haftada, diğerini 13.haftada öğrendim

seyda-4 18+5 e kadar tahmin bile edemedi doktor sonra erkek olduğunu öğrendik bebeğin pozisyonuyla alakalı bir durum

seyda-4 biz 13. Haftada öğrendik kesin konuştu doktorumuz detaylı da da kesinleşti zaten oğlum hiç saklamadi kendini yüzünü görmekte sıkıntı yaşıyoruz sadece 🤣

seyda-4 ben 12.hafta kontrolüne gittim şimdi tahmin sevmediği için 17.haftaya kaldı🥲

seyda-4 11+6′da kıza benziyor dedi 13+4′te kesin kız dedi💃🏻

seyda-4 12 hafta %70 erkek demişlerdi. 13. Haftamda da kesin bir şekilde erkek olduğunu öğrenmiştim. Özele gidiyorsanız doktorlar 16. Haftayı beklemeden sorduğunuzda söylüyorlar.

Kızlar inşAllah görürsünüz 11+4 üm doktorum kıza benziyor dedi heveslenmelimiyim kız diyip erkek çıkan oldumu sonuçta erken ya daha çok belli olmaz diyorlardı bu haftalarda diyince şaşırdım doktor sonuçta bir gördüğü vardır dedm ama tersi çıkma ihtimali varöi 😂🤭