Lady18 balim35 Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin. Bakalım benimki ne olacak, meraklar içerisindeyim 😍
Booksandcats Delcofreedom o bende de var dişlerimi asla fırçalamak istemiyorum midem kalkıyor 10 saniye anca fırçalıyorumdur 🫣
gizem_15 Eduahm 😅😅 benim daha firsatim olmadi 11 haftaligim daha gormedim ama kesinlikle benimde o olucak
Pembesarelle2 Booksandcats 10+2 olduk bizde ismini duysam bile miğdemi kaldıran ürünler var 🫠 Tavuk , makarna , ıspanak , pırasa , salçalı yağlı yemekler
Aleynadelen Booksandcats iğrenmek değil ama ben çiğköfteye aşık bir insandım hayatımda zevkle yediğim tek şeydi hamilelikte istemedim 13+3 üz geçen eşim durum almış çöpe attım yemedim sanki salçalı bulgurdan tiksindim gibi 😂
EmineP Booksandcats genel olarak her şeyden midem bulandı 4 ay ama ekmekten tiksinmiştim bırak yemeyi kokusunu görmeye bile tahammül edemiyordum gördüğüm an öğürmeye başlıyordum ilk hamileliğimde de pide ve karpuzdan tiksinmiştim ama sonra geçiyo kalmıyo 🤢
Lavinya_16 Bende sütt 🥲 Sütü çok severim ve boş bile içen biriydim, şimdi süt içemiyorum sanki inek kokuyo süt 🥴
Azra8Engin Booksandcats yumurta ve fındık. Yumurtayı hergun 2 tane yiyorum mecbur. Ama doğumdan sonra uzun bir süre görmek dahi istemiyorum
Booksandcats Azra8Engin ben de mecburen yiyorum yumurtayı faydalı diye bebiş bi doğsun bi daha asla haşlanmış yumurta yemiycem sanırım 🥹
Selbi777 Booksandcats Sabah kalkar kalkmaz içtiğim sevdiğim kahve , kokusu bile çok rahatsız ediyordu ta ki 15.haftaya kadar :))))) şimdi doya doya abartmadan içiyorum
BusenurOzkan- Pirinç pilavı 😅Yemeyi bırak yapmaya bile tahammülüm yok yaparken bile aşırı midem bulanıyor 😅37 haftalık olduk asla geçmedi bu iğrenme 😂