Lady18 Booksandcats Yumurta, Türk kahvesi, her türlü tatlılar (ki o kadar da tatlıya düşkün olmama rağmen)
sryy Eşimden iğrendim hala öperken falan huylanıyorum. Biraz alınsa da geçici olduğu için anlayış gösteriyor
buseasss Booksandcats BALIK , TAVUK , ET VE ÇAY. hele o çay kokusunu demlenirken burnuma gelecek diye nasil korkardım. Sonra bulantılar gidince çaya yavaştan alıştım sadece tavuğu ve eti tek Tük yiyebiliyorum. ama balığı hic yiyemedim
OzgeKaya İlk 4 ay tavuk hiçbir şekilde yiyemedim, sonrasında geçti😅🥹 her gün 1-2 bardak latte içen biriydim aynı şekilde 3-4 ay boyunca tiksinir gibi oldum haftada bir anca içebildim 😊 şuan 31 haftalık olduk çok şükür yiyip içemediğim bir şey yok🐣
Zeynomsu Booksandcats salatalık. Kokusunu duyunca ağlıyordum sinirden. Ama hiçbir yiyeceği zorlamadım ilk aylarda balık yemedim mesela tiksinirsem hiç yiyemem diye
mom-2024 Booksandcats etli nohut yemeğinden tiksindim 🙈 nohutlu bütün herşeyden tiksindim sonra görüntüsüne bile tahammülüm yok
SakinaG 9 aya kadar sorun yoktu hic bi seyler. 9cu ayda tursudan igrendim🤔yani igrenmekde degil, agzima koyuyorum geri itiliyor gibi midem kabul etmiyor resmen😅degisik bi hiss. Esimde tursuya nefret eder, oglun sana benzemis diyorum 🤣
Delcofreedom Bende 23+6 oldum et li ve et sulu yemeklerle gelemiyorum Bir de şaka gibi dişlerimi fırçalarken diş macununun köpüğü midemi bulandırıyor Bir de fırçalamak istemiyorum dişlerimi
Booksandcats Delcofreedom o bende de var dişlerimi asla fırçalamak istemiyorum midem kalkıyor 10 saniye anca fırçalıyorumdur 🫣
Hamislik Bariz bir mide bulantısı yaşamadım ama soğan kokusu müthiş rahatsız ediyordu K9 köpeği gibiydim gece eşimi uyandırıp çöpe soğan mı atmıştık kokusundan uyuyamıyorum demiştim saçmalama mutfak nerde oda nerde.Olsa bile gelmesi imkansız demişti ama o saatte çöpü mutfaktan balkona çıkarttırmıştım 😂