Asya2312 Ben ilk gebeliğim de yumurta yiyememiştim şuan ikinci gebeliğim kırmızı et yiyemiyorum ilk 5 ay hiç yiyemedim ama şimdilerde başkası pişirirse azıcık da olsa yiyebiliyorum
Ecnrclk Döner normalde cokk severim hamile kaldığımdan beri kokusuna bile gelemiyorum midem alt üst oluyor,hamile olduğumu bilmeden birkaç gün önce döner kokusuna kusmuştum, şuan 7 aylığım hâlâ kokusuna gelemem
Sevilc Türk kahvesi,kefir, maden suyu çok severdim tiksindim. Armut başlarda çok yedim sonra ondan da tiksindim. Buzdolabı ve bulaşık makinesi kokusundan da çok tiksinmiştim öğürtüyordu. Şükür aşırı bulantı yaşamadım yine de ama tiksinti illa oluyor.
Booksandcats Sevilc buzdolabı bende de vardı küflenen bozulan bişey olmadığı halde bile kapağını açınca öğürüyordum çok şükür o geçti 🫠
madameux Booksandcats hergun yedigim avokado ve her hafta 2 3 kere yedigim balıktan tiksindim. Kokusunda duramiyorum görünce bile midem bulanıyor
Eda0705 Salçalı yemekler , pilav, tavuk. Iyy Allah affetsin . Kusma mide bulantısı yok ama aşırı bi tiksinme var. Ette yiyemem sanırım ya . Sade makarna, peynir, kaşar kaymak felan yiyorum. Bugünde çaydan tiksindim hadi hayırlı olsun bana🤕😂
merve_3807 Booksandcats ilk hamileliğimde etten tiksinmiştim bu defa da çikolata ve şekerli herseyden tiksindim
fundatlas Booksandcats hiç mide bulantım olmadı ama dondurmadan bi soğudum iğrendim 39 haftalık oldum geçen yazdan beri görmek dahi istemiyorum 🥲
Dlntkesn Eduahm ajahahahaha hazırlıksız yakalandım buna 🤣 çok güldüm bende aynı şekildeyimmmm bide sucuk🤣
basakc36 Booksandcats Ayy yumurta hamile olduğumu henüz bilmiyordum yumurta çok kötü kokmuştu şu an 13 haftalık hamileyim görmek istemiyorum hiçbir şekilde😂
Mirac2019 Şuan yazarken bile bakmamaya çalışıyorum soğan🤮 görmek istemiyorum eve alamıyorum bir yerde görünce ölüyorum ve turşu 😔😔😔
Kelebekmisaliihayat Booksandcats avakado ve yaz sebzeleri… görünce duyunca bi fena oluyordum. Sebzelerin geçti ama avakadoda hâlâ bi kötü oluyorum. İlk zamanlar yaralı diye zorla yedim kendi kendime, kendim ettim kendim buldum 😅