Booksandcats Kızlar merhaba 17+3 günlük hamileyim çok şükür mide bulantılarım kalmadı diyebilirim ama öncesinde çok severek mercimek köftesi yerdim bugün komşum yapmış getirdi ama şeklinden bile midem bulanıyor artık gördüğüm gibi midem ağzıma geldi kadına da bir şey diyemedim aldım çöpe döktüm Allah affetsin 😔🫠 var mı sizin de böyle iğrendiğiniz şeyler
Eliffyamann Booksandcats ilk 6 ay Türk kahvesi ama nasıl severim normalde🤭 eşim yaparken hem mutfağın hem salonun kapısının altina havlu koyardi kapatip ama yinede kokuyo diye ağlardım 😅
metemom_ Booksandcats mercimek köftesinden bende tiksindim ama görmeye tahammül edemediğim şey ıspanak ve kuru fasulye
Esrahrz emirtimr1 ahh evet bendeee.ilk bebegimde bu olmamıstı ama suan konusu acıldğı an bile midemm bulanıyor
emirtimr1 Booksandcats düzelir canım annem su bile içemezmiş şuan baya iyi😂 ben kokusuna bile gelemiyordum 6. haftada başladı şimdi kokusu midemi bulandırmıyor ama yiyemiyorum sadece😂
Dlntkesn Eduahm ajahahahaha hazırlıksız yakalandım buna 🤣 çok güldüm bende aynı şekildeyimmmm bide sucuk🤣
Drysf_bjk Ben şuan siyah zeytin kokusuna hiç gelemiyorum beyaz peynirde yiyemiyorum ama üçgen peynir krem peynir yiyebiliyorum ve cif , çamaşır suyu, kolonya, parfüm, sleppy yüzey temizleyici mendilleri asla ııyyyy yazarken bile kokusunu aldım 🤢🥴😬
Nagis2108 Drysf_bjk ayy evet bende sleepy mendilden tiksiniyorum özellikle yeşil olan paketi görünce bile midem kalkıyo şansa da nereye gitsem o karşıma çıkıyo😃😃
Enfal_06 Booksandcats kahveden aşırı tiksiniyorum ya halbuki çok seviyordum kahve kokusuna bile tahammül edemiyorum
biranne__ Booksandcats ilk başlarda peynir, yoğurt ve fasulye türevleriydi 4 buçuk ayından sonra geçti şimdi 5 buçuk aylık olduk tek iğrendiğim şey türlü yemeği
Gulkant_24 Booksandcats sucuk ve tatlı çeşitleri özellikle baklava çok severim ama şu an özellikle tatlı kesinlikle hiç istemiyorum yani adı bile geçince şu an çok kötü oluyorum