Demtserkan Emel5805 yaa tabikide bi iki kişi için trabzon kötü dememek lazım, her şehrin iyisi kötüsü oluyor, yada ne bilim çalışma acısından zor da oluyor, ama trabzon çok güzel çok gelişmiş şehir,, ülkemizin çok şükür her yeri güzel
Emel5805 Demtserkan yok kız her yerde güzel.degil ben heryerde yaşayamam bana insanlık çok önemli en değer verdiğim şey yoksa çekemem ben her yeri
Emel5805 Aytlkya kız mi erkekmi🥰 hayırlı doğumlar nasip etsin rabbim bir avazda inşallah kucağına alirsin
Emel5805 Aytlkya darısı bana inşallah cnm daha yeniyiz biz senin bitmiş maşallah bizim gönlümüzdeki de kız ama hayırlı sağlıklı olsun Allah korkusu olsun kız erkek farketmez🥰
Aytlkya Demtserkan biz hakkari’deyiz tayin yazdık bizde bekliyoruz bu ay sonu açıklanır diyolar ama bilmiyorum
Aytlkya Demtserkan hakkari sosyal aktivite olarak kısıtlı ama insanları askere polise düşkün severler ve yardım ederler
Demtserkan Aytlkya hmm memlekete sivas dı dimi , bilmiorum ki diyarbakırı istiorum ama yada van falan
Aytlkya Demtserkan evet memleket Sivas van da güzel şehir ama oranın insanları bana da pek güven vermedi van üzerinden gelip gidiyoruz hep Hakkari’nin insanı daha iyi sanki oraya göre iş açısından eşim rahat baya ama emniyeti bilmiyorum
Nurrr_33 Kızlar eşi sahil güvenlik olan varmı ya? Uzman tayinleri normalde kaçında aciklaniyor?? Mayısın ortası mi
Demtserkan Aytlkya hmm ya ben en çok eşimin rahat edeceği çalışma acısından i zor olmamasını istiorum onun için