Simge22 27kader- özel sektör üstelik adam hamileyim diye mobbing de uyguluyor yani şuan mecbur dayanıyorum
27kader- Simge22 bana da öyle mobing yaptılar bende dayanamadım çıktım işten psikolojim bozuldu çalışamadım ağlattılar hep beni günahları boynuna hakkımı helal etmiyorum hiçbirine
Simge22 Suhedaklync61 özel sektör ve adam rapor aldığım zaman düşman kesiliyor baba inan delirmek üzereyim stres sıkıntı
Suhedaklync61 Simge22 Allah yardımcınız olsun ama bebeğiniz ve kendiniz daha öncelik olmalısınız bırakın adamı zaten millete çalışa çalışa asla da tatmin olmaz hep daha fazlasını isterler benimde çok çalışmışlığım var zamanında
ogrencibimom Elifaykkac benimde belimin sol kısmında sol ayağımla adım attığımda bile nasıl ağrıyor ya soluma yattığımdada ağrıyor belimi kütletiyorum acaba ondanmı ağrıyor ilkinde olmamıştı bel ağrısı
Simge22 Nurcangndr13_ bebek yerleşiyor diye de olabilir doktor çağırıyor gel bakalım dedi gideceğim bakalim
Simge22 Elifaykkac bu ağrıyı daha ilk defa yaşadım dün dinlenmeye çalıştım ama hala ağrım var geçmiyor
Simge22 Aabbccc sağlık ocağına gittim doktor diyor ki çok ayakta kalıyorsun oturmam lazım dedi görüş patronunla dedi
Efnan-77 0668 erkek bebekler bel kalça ağrısı falan yapıyo kzıımda yorulsam kasımlarım ağrırıdı bunda ben
0668 Simge22 ayni bebde oyleyim suan sol kalcam oyle bi agriyor ki 2 gun ayakata cok durdum desim ondan mi acaba üzerine dururdum
0668 Aabbccc suan ayni bende durumdayım çalışıyorum ve 2 gündür perisan oldum.2 gun çok ayakta durudm ondami acaba dedim ama geçmiyor
0668 Aabbccc 17 olacam cnm bende insallah yeni basladi sadece 2 gundur acayip kotuyum sol.kalcam ya bitiriyor agri
Ozgednc Aabbccc Evet öyle bende 29.haftadayim bel ağrısından acil doktora gittim kivraniyodum çok şükür sıcak uygulama geciriyo ☺️
Aabbccc Simge22 ben ayaktada kalmıyorum canım ama 😑sen kaç haftalıktin ama sen biraz dinlen mutlaka canım uzun süre ayakta kalmak iyi değil
0668 Simge22 cnm ondaminki bende 2 gündür cok ayakataydim gezdim ondan sonra ağrıyor olabilir dedim bende once hiç yoktu