Ecemece0 Aysesenaa eskiden 2 gün özelde bakıyormuş şu an sadece devlette bakıyor araştırma hastanesinde ücretsiz muayene oldum
birmeleginannesi_ Harikuladeee var canım ben her gittiğimde gosteriyo doktor bebek bı buyukluge gelince kendi bakiyo ilk siyah beyaz sonra renkli gosteriyo 16 dan sonra hep gösterdi bize 🥰
Harikuladeee birmeleginannesi_ çok sevindimm iyi o halde bu ay ki kontrolüm için ona giderimmm tesekkür ederim♥️🤰
birmeleginannesi_ Harikuladeee rica ederim canım tavsiye ederim rica edersin gosterir ilk gittigin için sonrasinda kendi gösteriyor zaten 🥰
Mylifee birmeleginannesi_ Canım yorumunu gördüm de ben de aynı doktora gidiyorum daha dün renkli ultrasondan bakabilir miyiz dedim hayır dedi :) sana nasıl gösterdi merak ettim :)
Ankrli6 Harikuladeee bende Fatma hocanın hastasıyım canım eğer detaylı için diyorsan evet var renkli radyolog çekiyor detaylı gösteriyor sana
birmeleginannesi_ Aysesenaa güzel geçti canım 32 dk sürdü çok heyecanlıydı Allah’a şükür hiç bir sıkıntı çıkmadı bebişte her organını gördük 🥰
birmeleginannesi_ Mylifee bilmiyorum ki haftam kaç haftalık canım bebek küçükse göstermemiş olabilir ben 18 den sonra baktiriyodum ilkte istediğimde daha küçük anlamazsın ki demişti şimdi büyüdüğü için istediğimizde açıyor bilmiyorum ki 🥹
birmeleginannesi_ Mylifee anca gösterir bebeğin biraz daha büyüsün canım ben o zaman cinsiyetini net görmüştük bir dahaki kontrolde rica ettim gösterdi gösterirken dedi ama biraz büyüsün şimdi çok anlaşılmaz diye sonra 21 de gittiğimde kendi gösterdi